«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Π. Μοσχολιός: Λιγότερη έπαρση και αλαζονεία, περισσότερη δουλειά και αποτελεσματικότητα!

Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λόγω του ότι ψήφισε πρόσφατα το μικρότερο τεχνικό πρόγραμμα της τελευταίας δεκαετίας, επιδίδεται σε ένα επικοινωνιακό μπαράζ, υπογράφοντας συμβάσεις διαφόρων έργων.

Όλα τα έργα που γίνονται στην πόλη μας είναι καλοδεχούμενα.
Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά! Και αυτό είναι το γεγονός πως όλα τα έργα που δημοπράτησε η Δημοτική Αρχή μέχρι τώρα είναι από πόρους του Δήμου, που κατά τα άλλα η ίδια επικαλείται ότι είναι λιγοστοί.
Άντε να βγάλεις συμπέρασμα…
Πρέπει να κατανοήσουν ότι τα μεγάλα έργα υποδομής δεν γίνονται (και ποτέ δεν γίνονταν) από ίδιους πόρους του Δήμου, αλλά με πόρους από το ΕΣΠΑ και μέχρι τώρα, στα τριάμισι χρόνια της θητείας τους, λόγω ανικανότητας και απραξίας, δεν έχει εισρεύσει ούτε ένα (1) ευρώ στο ταμείο του Δήμου από έργα ΕΣΠΑ.
Δεν είναι λοιπόν καιροί για «πανηγύρια» και επικοινωνιακές ασκήσεις έπαρσης και αλαζονείας, αλλά για αυτογνωσία, δουλειά και αποτελεσματικότητα.
Άλλωστε τα «πανηγύρια» είναι καλά, όταν βάζεις τον πήχη ψηλά και περνάς από πάνω και όχι όταν τον βάζεις χαμηλά και περνάς από κάτω.