«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του τελωνειακού κώδικα    
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 525 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 650 γραμμάρια λαθραίου καπνού και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου
    
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, κοντά σε χώρο λαϊκής αγοράς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21, 23 και 47 ετών, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση 105 κιβώτια που περιείχαν υαλοκαθαριστήρες, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. 


Σύλληψη ανήλικου  ημεδαπού για κλοπή
    
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με δυο ακόμα άγνωστους δράστες που αναζητούνται, έσπασαν υαλοπίνακα πόρτας σταθμευμένου αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 60χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο  ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27 και 28 ετών, καθώς  και μια 33χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε  σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο  της ίδιας ουσίας.