«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι στις 10-11-2017, το μεσημέρι, βρέθηκαν από μαθητές, επιμελώς κρυμμένα σε ψευδοροφή, σε Λύκειο του Αγρινίου, ένα πυροβόλο όπλο και...
τέσσερις γεμιστήρες με (119) φυσίγγια πιστολιού και πολεμικού όπλου.
Τα ανωτέρω κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για απάτη   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος μιας 55χρονης ημεδαπής, η οποία εξαπάτησε 66χρονο ημεδαπό και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ, για πληρωμή δήθεν προστίμου του Τελωνείου, που αφορούσε τον εκτελωνισμό αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές
   
Συνελήφθη χθες, το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, διότι την ίδια ημέρα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, αφαίρεσε από ημεδαπή που κινούνταν πεζή την τσάντα της , που περιείχε το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την προανάκριση που ακόλουθησε προέκυψε ότι ο ίδιος δράστης στις (10-11-2017) το απόγευμα, είχε εισέλεθει σε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων και είχε αφαιρέσει από τσάντα ημεδαπής το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ.
Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε χθες το απόγευμα στην δημοτική οδό Σαγέικων – Γερουσαίικων, όπου  μια 61χρονη ημεδαπή οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 82χρονο ημεδαπό.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.