«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας μας προσκαλεί στο Startup Europe Week 2017

Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας Startup Europe Week (#SEW17) για πρώτη φορά στη Δυτική Ελλάδα το διάστημα 6 έως 10 Φεβρουαρίου 2017.

Μετά την επιτυχία της πρωτοβουλίας Startup Europe Comes to Universities, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας επιδιώκει να αναδείξει εκ νέου πρωτοβουλίες, πολιτικές & επιτυχημένες πρακτικές επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με 3 εκδηλώσεις:


 •             Πάτρα, 6/2/2017 (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας, ώρα 18:00)

•             Πύργο, 8/2/2017 (Διοικητήριο Π.Ε. Ηλείας, ώρα 18:00), και

•             Μεσολόγγι 10/2/2017 (Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, ώρα 11:00). 

Το Startup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative, με σκοπό την προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε πάνω από 40 χώρες και πάνω από 280 διοργανωτές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν.

Στο φετινό Startup Europe Week Western Greece (#SEW17_Western_Greece), οι παρουσιάσεις θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από την νεοφυή επιχειρηματικότητα, την αξιοποίησης της ιδέας, της χρηματοδότησης και της καινοτομίας. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και επιχειρηματιών, επιστημόνων, εκπροσώπων θερμοκοιτίδων και φοιτητικών ομάδων. Θα υπάρχει χρόνος για ανοικτή συζήτηση και δικτύωση των συμμετεχόντων.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες, αποφοίτους που σκέφτονται να επιχειρήσουν, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, κ.α

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Κάντε την εγγραφή σας στις εκδηλώσεις στους παρακάτω συνδέσμους:




Τις προσεχείς μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Μείνετε συντονισμένοι και στα κοινωνικά δίκτυα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για άμεση ενημέρωση (Facebook: @TEIWestGreece και Twitter:@TEI_WGR).