«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο 63ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού  Αντιρρίου – Ιωαννίνων στον κόμβο Παναιτωλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 43 και 27 ετών, καθώς και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (7,2) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι...
  από την 17-01-2017 έως την 18-01-2017 στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος Αιτωλικού, αφού παραβίασαν παράθυρο αποθήκης  ιδιοκτησίας 71χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν έξι ηχεία , ένα στερεοφωνικό με ενισχυτή, δυο μείκτες , ένα διαχωριστή συχνοτήτων, ένα μαγνητόφωνο και οκτώ δοχεία λάδι συνολικούς βάρους 80 κιλών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 17.01.2017 έως την 18.01.2017 στο Ρίο Πατρών, αφαίρεσαν πέντε καλώδια 50 μέτρων, ιδιοκτησίας Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Ο δράστης αναζητείται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το απόγευμα ενεργώντας από κοινού, αφού μετέβησαν σε περίπτερο στη Πάτρα, όπου εργαζόταν 39χρονος ημεδαπός, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.600) ευρώ και πακέτα τσιγάρων. Οι δράστες αναζητούνται.

***
 Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των γονέων των τριών ανήλικων κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των γονέων των τριών ανήλικων κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα την Κυριακή το μεσημέρι στην Πάτρα.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας.
Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

***
ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ -
ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ 190,200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ
ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ. Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
ΠΑΤΡΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.