«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού  για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 74χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε κυνηγετικό όπλο χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια κατοχής.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός  ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και παράνομη οπλοκατοχή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός ημεδαπού, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 50χρονου ημεδαπού, στις (27-12-2016), στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, πυροβόλησε...
με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σκύλο, ιδιοκτησίας του τελευταίου. Ο δράστης αναζητείται.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ακόμη τριών για πρόκληση  σωματικών βλαβών
    
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας 32χρονος, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και τριών ακόμη ημεδαπών ανδρών, συνεργών του, ηλικίας 37, 34 και 26 ετών, έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι δύο υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, μετέβησαν στην Μαμουλάδα Ναυπάκτου, για να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής. Τη στιγμή που εκτελούσαν τις εργασίες τους, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν από τους υπαλλήλους, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας. Οι υπόλοιποι τρείς δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, για  φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς του Ε΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, έπειτα από καταγγελία 63χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία νωρίς το πρωί στις 01.01.2017, στην αυλή της οικίας του, δύο από τους δράστες, πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα το αυτοκίνητο του και στον αέρα, ενώ οι άλλοι δύο τους έδιναν φυσίγγια. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές στο αυτοκίνητο του 63χρονου, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
   
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Κουρτέσι Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 48 και 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και οι δύο, πέντε ανισοβαρείς συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους ενός κιλού και τριάντα γραμμαρίων.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο μηνών για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη ενός  αλλοδαπού για παράνομη διαμονή στη Χώρα
   
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας, ένας 54χρονος, αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.