«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Τα όρια της φαιδρότητας και της πρόκλησης είναι πλέον δυσδιάκριτα…

Ο “άτυπος” εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος, ξαναχτύπησε με αφορμή τη πρόβλημα της ύδρευσης του Αιτωλικού και μάλιστα με έντονα προσβλητικό τρόπο, χαρακτηρίζοντας ανόητους όσους κάνουν πλιάτσικο στις ζωές των Αιτωλικιωτών, οι οποίοι μάλιστα συνοδεύονται από άλογους εκλεγμένους σε αυτή την προσπάθεια.

Επειδή τα όρια της φαιδρότητας και της πρόκλησης...
συνάμα εκ μέρους του κου Διαμαντόπουλου και της Δημοτικής Αρχής, είναι πλέον δυσδιάκριτα, ας αναρωτηθεί ο ίδιος και οι συν αυτώ «αν τον κόσμο τον κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά». Εμείς πάντως το δίλημμα το έχουμε λύσει, όπως και την αντίστοιχη κατάταξη.
Εάν ο ίδιος δεν το έχει λύσει ακόμη, καλό είναι να περιμένει λιγάκι, γιατί όπως λέει και ο περήφανος Αιτωλικιώτικος λαός «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό». Οψόμεθα λοιπόν… 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
***
Πρόσληψη ενός μόνιμου Ψυχολόγου ΠΕ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Σύμφωνα με τη νέα προκήρυξη 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που προβλέπεται η πρόσληψη 1.666 μονίμων υπαλλήλων στον τομέα της υγείας, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα τοποθετηθεί μόνιμος ΠΕ Ψυχολόγος.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 17/1 και λήγει στις 31/1/2017.
Η παραπάνω εξέλιξη σε συνδυασμό με την διαδικασία ολοκλήρωσης πρόσληψης πέντε (5) μονίμων ιατρών (2 παθολόγοι, 1 καρδιολόγος, 1 νεφρολόγος και 1 αναισθησιολόγος) και οκτώ (8) θέσεων λοιπού προσωπικού διάρκειας ενός έτους από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, θα αλλάξουν εντελώς το τοπίο εντός του 2017 αναφορικά με την απαιτούμενη στελέχωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σχετικά.    

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Π. Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου και
Μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας