«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Το Ε.Κ. Αγρινίου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Το Ε.Κ.Α. και τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται  στο ΠΑΜΕ  εκφράζουν την ταξική αλληλεγγύη τους  και στηρίζουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις  της μικρομεσαίας  αγροτιάς. Η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική  που σχεδιάζουν από κοινού συγκυβέρνηση  ( ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ) – κουαρτέτο – κεφάλαιο με τη στήριξη  των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου , όλοι  μαζί άλλωστε  ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, φέρνουν καθημερινά  όλο και σε πιο δύσκολη θέση την εργατική τάξη τη μικρομεσαία αγροτιά  και τους μικροΕΒΕ.
Στόχος τους είναι να απαξιώσουν πλήρως την εργατική δύναμη  να χτυπήσουν τα εναπομείναντα δικαιώματα και κατακτήσεις . Να ξεκληρίσουν  τη μικρομεσαία αγροτιά και...
να χτυπήσουν τους μικρομεσαίους ΕΒΕ . Η κυβέρνηση  με το ψέμα  και τη διαστρέβλωση προσπαθεί  να πείσει το λαό  ότι νοιάζεται  γι’ αυτόν .
Σ’ αυτή την ανελέητη  και βάρβαρη επίθεση για να βάλουμε φραγμό μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Είναι ο ενωμένος ταξικός αγώνας  εργατών,  μικροαγροτών,  μικροΕΒΕ.  Συσπειρωμένοι  στα ταξικά σωματεία  και συλλόγους , λαϊκές επιτροπές , επιτροπές αγώνα μπορούμε  να τα καταφέρουμε . 
Με σύνθημά μας εργατιά- αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά προχωράμε μπροστά.
Βάζοντας εμπόδια στο να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας  να περάσουμε στην αντεπίθεση  και τον πλούτο που παράγουμε  να τον εκμεταλλευόμαστε εμείς  για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας και όχι μια χούφτα παράσιτα για να αυξήσουν τα κέρδη τους.
ΤΟ Δ.Σ.