«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ψήφισμα συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο Aκτίου - Βόνιτσας

Δήμου Aκτίου - Βόνιτσας
Ψήφισμα συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη

Μετά από πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Aκτίου - Βόνιτσας που συνεδρίασε την Δευτέρα 30 Γενάρη εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ψήφισμα συμπαράστασης στο δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη, που οδηγείται σε δίκη επειδή δεν έδωσε χώρο και στοιχεία στη Χρυσή Αυγή.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Tο Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας  καταδικάζει τη συνεχιζόμενη δίωξη του δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, επειδή...
δε διευκόλυνε την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις δίνοντάς της δημοτικό χώρο εν όψη των βουλευτικών εκλογών του 2015, καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους χρυσαυγίτες στοιχεία με τα πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πατρέων.

Ο δήμαρχος Πάτρας στέλνεται σε δίκη τον ερχόμενο Φλεβάρη από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Γι' αυτούς, φαίνεται, θεωρείται παράβαση καθήκοντος το να μην αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας, να αποκαλύπτεις τον πραγματικό της ρόλο, να αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι σε συνδικαλιστές, μετανάστες και ανθρώπους του λαϊκού κινήματος.