«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ Μ. ΧΩΡΑΣ 3-2!

Γράφει ο Χρήστος Βάρσος
(Γήπεδου Καινούργιου, Σάββατο 28 Μάρτη 04,00 μ.μ.)
2΄Με την έναρξη του αγώνα, έχουμε μια ωραία σέντρα του Ασημακόπουλου στον Μπλάνη, που σχεδόν μόνος, του θα στείλει την μπάλα δίπλα ακριβώς απ’ το δοκάρι του Χασιώτη, άουτ.
18΄ Ωραία καρφωτή κεφαλιά του Σ. Κόκκαλη, αλλά ο Ε. Αθανασόπουλος, αποκρούει με το χέρι, πέναλτι! και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Εκτέλεση Δ. Δάρλας και ανοίγει το σκορ, 1-0 για τη Δόξα!
27΄Η Δάφνη αγγίζει το γκολ με τον Π. Στεργίου, βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λαζούρα, που αποκρούει και η μπάλα καταλήγει άουτ. Χάθηκε η ευκαιρία για την ισοφάριση.
49΄ Με την έναρξη του Β΄ημίχρονου, έχουμε ένα ωραίο σουτ του Ξηροκώστα, ύστερα από ένα καταπληκτικό κοντρόλ και κάνει το 2-0 για τη Δόξα!
50΄Ύστερα από ένα αδύναμο σουτ του Ασημακόπουλου, η μπάλα καταλήγει στον Μπλάνη, που απέφυγε δυο παίχτες της Δάφνης και κάνει το 3-0!
83΄Αιφνιδιάστηκε ο Λαζούρας όπου ύστερα από μακρινό σουτ του Β. Αγραφιώτη, η Δάφνη θα μειώσει σε 3-1.
90+ Μακρινό χτύπημα φάουλ από τον Α. Νταλακούρα, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της Δόξας, έρχεται ο Π. Μολώνης, πλασάρει και κάνει το 3-2 για τη Δάφνη! Που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Κάρτες: (για τη Δόξα) Μπλάνης Χ, Κόκκαλης Γ (κίτρινες)
Για τη Δάφνη: Αθανασόπουλος Ε (κόκκινη), Μολώνης Π. (κίτρινη).

Διαιτητής: Κέκκελος Π. και επόπτες: Γκουτσέλης Ν, Στεφανίδης Η.

Δόξα Καινούργιου: Λαζούρας Γ, Αλτζερίνης Ν, Κωνσταντίνου Χ, Κόκκαλης Σ, Κόκκαλης Γ,(Κουτσολάμπρος Ι.) Λαυράνος Α, Ασημακόπουλος Γ(Τσοπλάκος Κ.), Καρδάτος Α, Δάρλας Δ, Μπλάνης Χ, Ξηροκώστας Ι,(Μαμασούλας Χ.) και αναπληρωματικοί: Κουτσολάμπρος Ι, Μαμασούλας Χ, Τσοπλάκος Κ, Τσόλκας Μ, Ζώγανος Ν, Δάρλας Σ, Καπνιάς Κ.

Δάφνη Μεγάλης Χώρας: Χασιώτης Α, Μπλαχούρας Ν, Μολώνης Δ, Αγραφιώτης Β, Μολώνης Π, Νταλακούρας Α, Πλιάκος Δ, Κοτσώρης Ι(Ι. Αριστόπουλος), Κωνσταντάρας Δ, Αθανασόπουλος Ε, Στεργίου Π και αναπληρωματικοί: Αριστόπουλος Ι, Τσακαρδάνος Φ, Χασιώτης Γ, Παναγιωτόπουλος Α, Φυτόπουλος Γ, Μπερερής Δ.