«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΠΕΤΕΕΜ.... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ (14-3-2009)

ΠΕΤΕΕΜ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ1­ ΠΑΤΕΣ – ΣΕΛΕΤΕ
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ - ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974
Προσωρινή Δ/νση: Γραφεία ΟΛΜΕ
www.te01.gr - Ηλ/κή. Δ/νση ΤΕ01 : peteem1@otenet.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ (14-3-2009)
Οι εργαστηριακοί καθηγητές συνεχίζουν ενωτικά και διεκδικητικά :
· για την διεύρυνση του ρόλου του σχολικού εργαστηρίου
· για την αναβάθμιση του κλάδου και της δημόσιας ΤΕΕ.
Το Σάββατο 14-3-2009 στη Σιβιτανίδειο Σχολή, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού συναδέλφων του κλάδου (από όλη την Ελλάδα), καθώς και των εκπροσώπων των παραρτημάτων κάθε Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της κλαδικής μας Ένωσης για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του σωματείου για την επόμενη διετία (2009-2011).
Στις εργασίες της Γεν. Συνέλευσης παραβρέθηκαν (ύστερα από πρόσκλησή μας) και ανέπτυξαν τις θέσεις του φορέα που εκπροσωπούσαν (όσον αφορά για τα ζητήματα του κλάδου μας και της ΤΕΕ γενικότερα που απασχόλησαν το συν. κίνημα την προηγούμενη περίοδο) από την πλευρά της ΟΛΜΕ ο Θέμης Κοτσιφάκης, Γραμματέας του Δ.Σ., εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης των Πτυχιούχων ΤΕΙ – Οχημάτων ΠΕ18, ο Γιώργος Τουπάλογλου και για λογαριασμό της ΟΛΤΕΕ ο Νίκος Μανιός ειδ. Γραμματέας. Επίσης στη Γ.Σ διαβάστηκε και η απαντητική επιστολή του Δ.Σ. της ΕΤΕ (ΑΣΕΤΕΜ).
Η Γεν. Συνέλευση αποφάσισε ο μ ό φ ω ν α στην έκδοση ψηφίσματος (θα γνωστοποιηθεί προσεχώς) στο οποία φαίνεται η ομόθυμη βούληση των συναδέλφων για τη συνέχιση της ενωτικής και αγωνιστικής πορείας και του νέου Δ.Σ. με την αξιοποίηση ταυτόχρονα ευρύτερων συμμαχιών σε συνδικαλιστικό επίπεδο, χωρίς «συντεχνιακές παρωπίδες», αποκλεισμούς και ταλαντεύσεις αλλά με ξεκάθαρο στόχο που είναι η ουσιαστική και άμεση αναβάθμιση του κλάδου καθώς και του σχολικού εργαστηρίου στα πλαίσια μιας σύγχρονης δημόσιας και ενιαίας ΤΕΕ που έχει ανάγκη η χώρας μας στη σημερινή συγκυρία στην προοπτική ενός τύπου (πολυτεχνικού) σχολείου για όλους και για όλα.
Το αίτημα επίκαιρο και δίκαιο προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ για να προχωρήσει άμεσα με θεσμικό τρόπο στην οριστική λύση της εκκρεμότητας που υπάρχει στο χώρο και να δώσει ένα οριστικό τέλος στην αδικία που γίνεται στους εργαστηριακούς καθηγητές ΤΕ01 χρόνια τώρα χωρίς περιστροφές και άλλου είδους επιφυλάξεις. Επίσης το «σώμα» χαρακτήρισε θετικό βήμα τη συμμετοχή μας σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στο ΚΥΣΔΕ, και της αποδοχής που είχε από τους συναδέλφους των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και όχι μόνο, όπου με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα να ακουστούν τα προβλήματα της ΤΕΕ και ειδικότερα του εργαστηρίου σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν από την Εφορευτική Επιτροπή και τη δικαστικό αντιπρόσωπο οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της ΠΕΤΕΕΜ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η σειρά κατάταξης σε σχέση με των αριθμό ψήφων που έλαβε κάθε υποψήφιος στο ενιαίο ψηφοδέλτιο για το 7/μελές Δ.Σ. και την 3/μελή Ε.Ε. έχει ως εξής:
ΓΙΑ Δ.Σ.
Κορδάτος Κώστας
Γκάτσιος Θανάσης
Τσαμαδιάς Θανάσης
Σέρφα Ελένη
Βένος Θωμάς
Καλουδιώτης Βασίλης
Χρηστίδης Παναγιώτης
………………………………….
Παπαδημητρόπουλος Γιώργος
Ευαγγελόπουλος Κων/νος
Ζιώγος Παύλος
Χατζιπαναγιώτου Αθηνόδωρος
Κοντόσταβλος Ανδρέας
Τυροβόλης Γρηγόρης
Λάζαρης Ιωάννης
Καραστέργιος Κώστας
* Εκλέγονται οι 7 πρώτοι
ΓΙΑ Ε.Ε.
Μουτσόπουλος Γιώργος
Τσερώνης Γιάννης
Χανιωτάκης Παναγιώτης
………………………………..
Παπαδόπουλος Γιάννης
Πανογιώργος Πάναγιώτης
Εκλέγονται οι 3 πρώτοι
Υ.Γ. Τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσουν τα εκλεγέντα μέλη στην Αθήνα για τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και της Ε.Ε.
Αθήνα 14 – 3 2009
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΤΕΕΜ – ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ1
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗΣ
Mail: peteem1@otenet.gr

Δείτε την ανακοίνωση και φωτο από τη Γ.Σ. (εδώ)