«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια απομίμηση όπλου, περιστρόφου, που ήταν γεμισμένο με πέντε αβολίδωτα φυσίγγια.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, καθώς  και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παραβίαση απόφασης επιστροφής κατόπιν δικαστικής απέλασης και παράνομη επανείσοδο στην Χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας 33χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά (210) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (16) συσκευασίες λαθραίου καπνού, τα οποία διέθετε προς πώληση.

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 29χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αιγίου, για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν (1.013) γραμμάρια λαθραίου καπνού.