«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ποδηλάτη στο Αγρίνιο

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ενός 17χρονου ημεδαπού ο οποίος μαζί με ακόμη δύο συνεργούς του είχαν αφαιρέσει από τον ποδηλάτη δύο κινητά τηλέφωνα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία που διαπράχθηκε στις 15/12/2017, στο Αγρίνιο. 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί του.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, σε βάρος δύο ημεδαπών και συγκεκριμένα μιας 35χρονης και ενός 26χρονου.

Ειδικότερα...
ο 17χρονος με τους δύο συνεργούς του, στις 15/12/2017 στο Αγρίνιο, προσέγγισαν έναν ημεδαπό, που κινούνταν με ποδήλατο και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία στη συνέχεια πώλησαν στον 35χρονο και στον 26χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του 17χρονου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, θανάτωσε μια αδέσποτη γάτα παρέχοντάς της δηλητηριασμένη τροφή, ενώ με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε να δηλητηριάσει και δύο αδέσποτους σκύλους.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  


Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

    
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ερυθραίας, διότι επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική επικράτεια μέσω πτήσης με τελικό προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τον έλεγχο διαβατήριο της Ερυθραίας, στο οποίο είχε επικολλήσει πλαστή προξενική θεώρηση Γερμανικών Αρχών.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος μιας ημεδαπής για ρευματοκλοπή

   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονης ημεδαπής, διότι έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία της, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι από την 28-02-2017 έως την 27-11-2017 την ρευματοδοτούσε παράνομα.  


Εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό  

   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα 34χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ Πατρών, ενώ επιχειρούσε να επισκευάσει  βλάβη βρισκόμενος σε κυλιόμενη ταινία μεταφοράς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας,  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας συνελήφθη ο υπεύθυνος βάρδιας της επιχείρησης και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της, ενώ ενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος. 


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή

   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος πριν τρεις ημέρες το πρωί, στον Ελαιώνα, ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από αγροτεμάχιο 67χρονου ημεδαπού μια βενζινοκίνητη ποτιστική αντλία.



Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Χαλανδρίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Εξιχνίαση κλοπής
     
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή που διαπράχθηκε την 15-5-2018  στον Πύργο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, ο 17χρονος αφαίρεσε από 71χρονο ημεδαπό, μια φορητή ηλεκτρονική συσκευή, (τάμπλετ), ενώ στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν προχθές τα ξημερώματα και βρήκαν στην κατοχή του την κλεμμένη ηλεκτρονική συσκευή.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση
    
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης  ενός έτους, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
    
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Σαβαλίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους ενός κιλού. 


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Βαρθολομιό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 82χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα,  στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, άδειας κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.


Σύλληψη  αλλοδαπού για μέθη
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο βρισκόμενος υπό την επήρεια μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν και άδειας ικανότητας οδήγησης.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (21-05-2018 έως 27-05-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Δευτέρα 21-05-2018 και κατά τις ώρες 15.00 - 21.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Αμπέλια – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•    Την Τρίτη 22-05-2018 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό -  Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιά – Παμφίο – Σιταράλωνα – Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 23-05-2018 και κατά τις ώρες 15.00 - 22.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αυλάκι – Βρουβιανά – Περδικάκι – Μαλεσιάδα - Χαλκιόπουλο.
•    Την Πέμπτη 24-05-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Αρχοντοχώρι - Αετός - Κομποτή - Τρυφός - Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες.
•    Την Παρασκευή 25-05-2018 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου  - Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παναγούλα – Βάρνακα  - Κανδύλα – Μύτικα – Πάλαιρο – Παλιάμπελα - Δρυμός.
•    Το Σάββατο 26-05-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ανοιξιάτικο – Πτελιά – Λουτρό – Αμπελάκι – Αριάδα – Βαρετάδα - Κεχρινιάς.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (21-05-2018 έως 27-05-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Δευτέρα 21-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Φαμήλα – Στράνωμα – Δορβιτσά – Ποκίστα – Μηλιά – Σίμος – Παλαιόπυργος.
•    Την Τρίτη 22-05-2018 και κατά τις ώρες 8:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας - Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι.
•    Την Τετάρτη 23-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Ελληνικά - Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα  - Λυσιμαχία – Φραγκουλέικα - Αγγελόκαστρο.
•    Την Πέμπτη 24-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιρά – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Παρασκευή 25-05-2018 και κατά τις ώρες 09:00 - 16:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καταφύγιο – Αναβρυτή – Άνω Χώρα – Κρυονέρια – Ελατού – Τερψιθέα – Λιμνίτσα.
•    Το Σάββατο 26-05-2018 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Φραγκουλέικα - Κλεισορρεύματα  - Ζευγαράκι - Κάτω Κεράσοβο – Δαφνιάς – Καψοράχη – Κάτω Μακρυνού – Άνω Μακρυνού.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (21-05-2018 έως 27-05-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 21-05-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα - Κάτω Μυγδαλιές  - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.
•    Την Τρίτη 22-05-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο - Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα – Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.
•    Την Τέταρτη 23-05-2018 και κατά τις ώρες 7:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Δραγώγι – Πέτρα - Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Πέμπτη 24-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και  Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – ‘Ολγα – Ρουπάκι – Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
•    Την Παρασκευή 25-05-2018 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά – Αγία Άννα – Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό – Αμπελώνας – Πύργος.
•    Το Σάββατο 26-05-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα - Κάτω Μυγδαλιές  - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.
•    Την Κυριακή 27-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο - Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα – Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (21-05-2018 έως 27-05-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Δευτέρα 21-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ματαράγκα – Άγιος Κωνσταντίνος – Σπάτα – Μιχόι - Κάνδαλος – Άνω Βελιτσές – Κάτω Βελιτσές.      
•    Την Τρίτη 22-05-2018 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία  - Κάτω Βλασία – Μετόχι – Μάνεσι – Λαπάτα – Νεοχώρι – Μεγάλος Ποντιάς – Μικρός Ποντιάς  - Καρούσι.
•    Την Τετάρτη 23-05-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό - Λακκώματα - Καλούσι. 
•    Την Πέμπτη 24-05-2018 και κατά τις ώρες 9:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τριπόταμα – Άγιος Βασίλειος  - Πάος – Βεσίνι – Χόβολη – Πεύκο – Αμυγδαλιά  - Σκοτάνη – Φίλια – Λευκάσιο.
•    Την Παρασκευή 25-05-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Πλάτανος  - Καλαμιάς – Πύργος – Βαλιμή – Αγία Βαρβάρα – Ζαρούχλα – Περιστέρα – Μεσορρούγι.  
•    Το Σάββατο 26-05-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άγιος Κωνσταντίνος - Μερτίδι - Βερίνο - Γρηγόρι  - Γραίκα - Λάκκα  -  Μυρόβρυση  - Αρραβωνίτσα.              
•    Την Κυριακή 27-05-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τράπεζα  - Άνω Διακοπτό  - Κερνίτσα – Μαμουσιά.