«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών  για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στο Αίγιο, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ, διαφεύγοντας με αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει προχθές το βράδυ στο Διακοπτό έξω από οικία 54χρονου αλλοδαπού.

Επισημαίνεται ότι, το όχημα βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας στην περιοχή  Λαγκάδα  Αιγίου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σύλληψη ημεδαπού για παρακώλυση συγκοινωνιών

   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι είχε σταθμεύσει στην είσοδο των Χ.Υ.Τ.Α. Αιγείρας φορτηγό αυτοκίνητο του, κάθετα επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να παρακωλύει την κυκλοφορία φορτηγού απορριμματοφόρου του Δήμου Αιγιαλείας.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι βρισκόμενος ως μαθητής σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα αφαίρεσε από 19χρονο συμμαθητή του το κινητό του τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 19χρονος αποπειράθηκε να πουλήσει το κλεμμένο κινητό για ανταλλακτικά σε  κατάστημα πώλησης –επισκευής κινητών τηλεφώνων.

Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε  και αποδόθηκε στον παθόντα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

    
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για συμπλοκή 

    
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27, 24 και 17 ετών, διότι λίγη ώρα νωρίτερα μετέβησαν σε λέσχη οπαδών στην Αμαλιάδα και συνεπλάκησαν με άτομα που βρίσκονταν εξωτερικά του χώρου, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε τρία σταθμευμένα οχήματα.