«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας, ένας 33χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση μέθης   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι...
σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επίδραση μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 36χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν, έξι ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία, ενώ, παράλληλα, εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ευρυτανίας,  σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τεσσάρων αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα, προσέγγισαν με αυτοκίνητο έναν 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει προσωρινή στάση με το αυτοκίνητο του.

Δύο από τους δράστες, αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον παθόντα στην κοιλιά και στο δεξί του χέρι, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (480) ευρώ και μια τραπεζική κάρτα.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο των συνεργών τους και τράπηκαν σε φυγή.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Σκουροχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 37χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσαν δύο χρυσά κοσμήματα, ενώ κατά τη διαφυγή τους ο 37χρονος ακινητοποιήθηκε από περίοικους και συνελήφθη.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο συνεργών του συλληφθέντα, ενώ τα κοσμήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.