«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν επτά μήνες στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης την 3/10/2017 παραβίασε παράθυρο μπάνιου οικίας ημεδαπού στη Συκούλα και αφαίρεσε κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και δυο τάμπλετ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Τριαντέικα Αγρινίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και απειλή
    
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι προκάλεσε φθορές σε τρία πλαστικά καθίσματα και μία πυροσβεστική φωλιά του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ *

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα σύλληψης
    
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Μεσολογγίου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα  σύλληψη
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Μεσολογγίου για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. 

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 24, 24 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διένεμαν παράνομα στη Χώρα μας. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για διακεκριμένη κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής σε βάρος 66χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 28/04/2018 αφαίρεσε δύο πινακίδες οδικής σήμανσης από δημοτική οδό στα Μακρίσια.


*Πρόσθετη Ενημέρωση σχετικά με τα δυο εντάλματα σύλληψης που περιέχονται στο σημερινό ενημερωτικό δελτίο και βάσει των οποίων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 17 ετών, σας γνωρίζονται τα εξής:

Οι δυο δράστες κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής - υπαίθριας πωλήτριας στο Αιτωλικό, την οποία διέπραξαν την 18/04/2018 το μεσημέρι και για κλοπή αυτοκινήτου, που είχαν διαπράξει την προσηγούμενη ημέρα το βράδυ στο Μεσολόγγι. Επισημαίνεται ότι οι δράστες διέπραξαν την ληστεία με το κλεμμένο όχημα,το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν και κατασχέθηκε.

Επιπλέον ο 21χρονος κατηγορείται και για μια ακόμα ληστεία σε βάρος ημεδαπού την οποία διέπραξε την 12/03/2018 στο Μεσολόγγι με την απειλή όπλου, καθώς και για τρεις κλοπές σε οικίες στην ίδια περιοχή, τις οποίες διέπραξε το τελευταίο τετράμηνο.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνεχίζονται οι έρευνες για εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες πράξεις.