«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Σχηματίστηκαν επτά δικογραφίες σε βάρος ισάριθμων ατόμων, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, επτά περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Γαλατά Ναυπακτίας και στο Μεσολόγγι.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες σε βάρος πέντε ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 19, 21, 19, 20 και 23 ετών, καθώς και δυο αλλοδαπών ανδρών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 26 και 52 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα....
οι δράστες από τον Μάιο του έτους 2016 έως και τον Μάρτιο του έτους 2018, διέπραξαν τις εξής κλοπές σε επτά διαφορετικές περιπτώσεις:

    Την 22/05/2016 ο 52χρονος διέρρηξε εξοχική κατοικία, στον Γαλατά Ναυπακτίας και αφαίρεσε ένα μηχάνημα περιποίησης κήπου αξίας (1.100) ευρώ και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
    Την 16/11/2017, στο Μεσολόγγι, ο 23χρονος ημεδαπός εισήλθε σε επιχείρηση πώλησης τροφίμων και αφαίρεσε από φορτηγό αυτοκίνητο δυο μπαταρίες.
    Την 24/12/2017 στο Μεσολόγγι, ο 19χρονος, ενεργώντας από κοινού με τον 21χρονο, αφαίρεσαν από ημεδαπό, το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (750) ευρώ, τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.
    Την 30/12/2017 στο Μεσολόγγι, οι δυο 19χρονοι, παραβίασαν μπαλκονόπορτα ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, έγγραφα και μια τραπεζική κάρτα, με την οποία οι δυο δράστες πραγματοποίησαν αγορές αξίας 130 ευρώ.
    Την 13/01/2018 στο Μεσολόγγι, ο 21χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ. 
    Την 14/02/2018, στο Μεσολόγγι, ο 26χρονος αλλοδαπός, ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν άγνωστο συνεργό του, εισήλθαν σε πυλωτή οικίας ημεδαπού και αφαίρεσαν από δίκυκλη μοτοσικλέτα του, διάφορα εξαρτήματά της, συνολικής αξίας (700) ευρώ.
    Την 1/3/2018 στο Μεσολόγγι, ο 20χρονος έσπασε παράθυρο σταθμευμένου αυτοκινήτου ημεδαπής και αφαίρεσε ένα τσαντάκι, που περιείχε διάφορα εργαλεία.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των επτά δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
Συνελήφθη 49χρονος στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (23) φυτά κάνναβης, και περισσότερα από (130) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κατοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 49χρονου, όπου  βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

•    (23) φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν,
•    (114,3) γραμμάρια κάνναβης,
•    (24) γραμμάρια φύλλων της ίδιας ναρκωτικής ουσίας και
•    τρεις μεταλλικοί τρίφτες.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα 
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Αγρινίου για διακεκριμένες κλοπές.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 34χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς
   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.


Εξιχνίαση κλοπής
   
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν πέντε ημέρες σε Ιερό Ναό στον Ριζόμυλο Αιγιαλείας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 27 και 46 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες την 27/2/2018 το μεσημέρι μετέβησαν σε Ιερό Ναό στο Ριζόμυλο Αιγιαλείας, όπου παραβίασαν εξωτερική δεξαμενή πετρελαίου και αφαίρεσαν (350) λίτρα πετρελαίου θέρμανσης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Αιγιαλείας.

***
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας (1-3-2018), που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικές οδούς στην Πάτρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, (6) ημεδαποί και συγκεκριμένα (5) γυναίκες ηλικίας 24, 24, 26, 23 και 21 ετών και ένας 27χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης κατά συναυτουργία, του εμπρησμού και της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που κατά την διάρκεια πορείας επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, πραγματοποιώντας ρίψεις αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών (μολότοφ) και άλλων αντικειμένων όπως πέτρες και μάρμαρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων-:

•    αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός,
•    (2) αντιασφυξιογόνες μάσκες,
•    μάσκα τύπου (fullface),
•    σακίδια με πέτρες, γάντια και
•    κράνος δικυκλιστή.

Επιπλέον, σε διάφορα σημεία κατά τη διαδρομή της πορείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (7) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

***
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε οικίες και καταστήματα 

Οι δράστες αφού εντόπιζαν τους «στόχους» χρησιμοποιούσαν ανήλικους συνεργούς τους, στους οποίους έδιναν εντολή να διαπράττουν τις κλοπές

Από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί δεκαεπτά κλοπές με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ


Συνελήφθησαν, χθες (1-3-2018) το απόγευμα στην Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 26 ετών, καθώς και δυο ημεδαπά αγόρια, ηλικίας 14 και 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία,  για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν διαπράξει από τις 24/8/2017 έως και χθες 1/3/2018, δεκαεπτά κλοπές σε οικίες και καταστήματα, σε περιοχές της Ναυπάκτου. 

Σημειώνεται ως προς την μεθοδολογία των δραστών ότι, ο 40χρονος και ο 26χρονος, αφού εντόπιζαν τις οικίες και τα καταστήματα «στόχους», έδιναν εντολή στους δυο ανήλικους συνεργούς τους να διαπράττουν τις κλοπές και στη συνέχεια να τους παραδίδουν τα κλοπιμαία.

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δράστες, είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (17.905) ευρώ, διάφορα κοσμήματα,  τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ένα πιστόλι σκοποβολής με (500) σφαίρες.

Επίσης, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Σε σωματικές έρευνες που ενεργήθηκαν στους δράστες και στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής και αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, ως μέσο μεταφοράς για την διάπραξη των κλοπών. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (5-03-2018 έως 11-03-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Δευτέρα 5-03-2018 και κατά τις ώρες 15.00 - 21.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος  - Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος  - Χούνη.
•    Την Τρίτη 6-03-2018 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα – Λευκό - Ταξιάρχης - Μεγάλο Δένδρο – Αετόπετρα – Δρυμώνας – Θέρμο – Αγία Σοφία – Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 7-03-2018 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πατιόπουλο – Χρυσοπηγή – Φλωριάδα – Θεριακήσι – Αμοριανοί - Μαλεσιάδα. 
•    Την Πέμπτη 8-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Τρυφός – Κομποτή - Αρχοντοχώρι – Αετός – Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες.
•    Την Παρασκευή 9-3-2018 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παναγούλα – Βάρνακα  - Κανδύλα – Μύτικα – Πάλαιρο.
•    Το Σάββατο 10-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελαιοχώρι - Καστριώτισσα - Μαρλέσιο – Οικισμοί Συκούλας – Μενιδίου.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (5-03-2018 έως 11-03-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Δευτέρα 5-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαιικα – Νεοχώρι – Χαραυγή – Τζάιλο – Σανταμέρι –Πόρτες.
•    Την Τρίτη 6-03-2018 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία – Κάτω Βλασία- Μετόχι – Μάνεσι – Λαπάτα – Νεοχώρι – Μεγάλος Ποντιάς – Μικρός Ποντιάς – Καρούσι.
•    Την Τετάρτη 7-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό – Λακκώματα - Καλούσι.  
•    Την Πέμπτη 8-03-2018 και κατά τις ώρες 9:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλι – Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λειβάρτζι – Ψωφίδα.
•    Την Παρασκευή 9-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Πλάτανος  - Καλαμιάς – Πύργος – Βαλιμή – Αγία Βαρβάρα – Ζαρούχλα – Περιστέρα – Μεσορρούγι.  
•    Το Σάββατο 10-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τράπεζα – Άνω Διακοπτό – Κερνίτσα – Μαμουσιά.               
•    Την Κυριακή 11-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μοίραλι – Θωμαϊικα – Βετέικα – Ρακίτα – Λεόντιο – Δεμέστιχα – Αγρίδι – Ροδιά.       

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (5-03-2018 έως 11-03-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Δευτέρα 5-3-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιρά – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Τρίτη 6-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Ελληνικά – Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Φραγκουλέικα – Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχία – Αγγελόκαστρο.
•    Την Τετάρτη 7-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Κατοχή – Νεοχώρι - Μάστρο – Χρυσοβέργι.
•    Την Πέμπτη 8-03-2018 και κατά τις ώρες 9:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Άνω Μακρυνού – Ποταμούλα – Μεσάριστα – Λιθοβούνι – Δαφνιάς – Τριχώνιο – Καψοράχη – Κάτω Μακρυνού.
•    Την Παρασκευή 9-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Ελληνικά – Μούσουρα – Άγιος Γεώργιος  - Κουτσοχέρι – Περιθώρι – Άνω Βασιλικη – Κάτω Βασιλική – Γαυρολίμνη - Τρίκορφο.
•    Το Σάββατο 10-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι –– Μάστρο – Κατοχή - Χρυσοβέργι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (5-03-2018 έως 11-03-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 5-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα –Δραγώγι – Πέτρα - Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Τρίτη 6-03-2018 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο - Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα – Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.
•    Την Τέταρτη 7-03-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά – Αγία Άννα – Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό – Αμπελώνας – Πύργος.
•    Την Πέμπτη 8-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα - Κάτω Μυγδαλιές  - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα. 
•    Την Παρασκευή 9-03-2018 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και  Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – ‘Ολγα – Ρουπάκι – Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
•    Το Σάββατο 10-03-2018 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα  - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Μάτεσι – Ροβιά – Θησόα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Κυριακή 11-03-2018 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά – Αγία Άννα – Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό – Αμπελώνας – Πύργος.