«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 30χρονος και μια 57χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι είχαν συνδέσει παράνομα τις οικίες τους στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφραγίδων Αρχής και υγειονομική παράβαση   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι...
λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στερούμενος γνωστοποίηση λειτουργίας, ενώ επιπλέον είχε παραβιάσει σφράγιση που είχε τεθεί στο κατάστημα από τον Δήμου Αγρινίου.


Σύλληψη ημεδαπού για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Παναιτώλιο Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Αγρινίου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σκύλος ιδιοκτησίας του, επιτέθηκε και τραυμάτισε 52χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του και φθορά στο κινητό του τηλέφωνο.

Συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο και στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 61, 31 και 25 ετών, διότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας   
Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο και στη Βόνιτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, πέντε ημεδαποί, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν μοτοσικλέτες στερούμενοι  άδειας ικανότητας οδήγησης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη αλλοδαπών για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων   
Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27 και 25 ετών, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση (560) πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων εταιριών, καθώς και δύο περίπου κιλά λαθραίου καπνού διαμοιρασμένο σε (39) συσκευασίες.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για ληστεία    
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άγνωστου δράστη, ο οποίος, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, με μοτοποδήλατο, φορώντας κράνος μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την χρήση όπλου, ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 58 ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έντεκα  μηνών και δέκα έξι ημερών για υπόθεση ναρκωτικών.