«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 17χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε κατάστημα και  εκμεταλλευόμενη την απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου, το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής – σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού Κώδικα
   
Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, υπόθεση κλοπής, που είχε διαπραχθεί στις 13/2/2018, στο Μεσολόγγι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα...
ο δράστης ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται αφαίρεσαν, από σταθμευμένη, σε πυλωτή οικίας, μοτοσικλέτα, διάφορα εξαρτήματα συνολικής αξίας (700) ευρώ.

Επίσης, ο 26χρονος συνελήφθη, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (312) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Επ αυτοφώρω σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη, επ αυτοφώρω, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι αφού διέρρηξε πρακτορείο ΟΠΑΠ εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (203) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μέσα στο κατάστημα πριν προλάβει να διαφύγει.


Σύλληψη αλλοδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για υπόθεση ληστείας.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Ο δράστης κατά την διαφυγή του έγινε αντιληπτός από τον υιό της παθούσας, ο οποίος με την βοήθεια πολιτών τον ακινητοποίησε, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση μέθης
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επίδραση μέθης.