«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας αναφορικά με τις ατομικές συμβάσεις εργασίας

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας αναφορικά με τις ατομικές συμβάσεις εργασίας σε καθαριότητα , φύλαξη και σίτιση, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

1.    Υπογράφονται οι ατομικές συμβάσεις στη φύλαξη και των δύο Νοσοκομείων (Αγρινίου – Μεσολογγίου) στις 30/3/2018 και αναλαμβάνουν υπηρεσία την  1/4/2018. Πρόκειται για δεκαεπτά (17) εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αγρινίου, (παλαιό και νέο Νοσοκομείο), και έξι(6) στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
2.    Επικυρώνεται ο πίνακας κατάταξης για την καθαριότητα στο Νοσοκομείο Αγρινίου (τριάντα(30) εργαζόμενοι) από το Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας τις προσεχείς μέρες και δρομολογείται αμέσως μετά το Πάσχα η πρόσληψή τους.
3.    Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων (28/3/2018) για την σίτιση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τρία(3) άτομα. Σημειωτέον εδώ ότι, για δεύτερη φορά το Νοσοκομείο προβαίνει στην σύναψη ατομικών συμβάσεων.
4.    Έχει αποσταλεί στο ΑΣΕΠ και αναμένεται έγκριση για την πρόσληψη με ατομικές συμβάσεις στην καθαριότητα ένδεκα(11) ατόμων για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων .
  Για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

                                                                                            Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ


                                                                               Παπαδόπουλος Ε. Παναγιώτης