«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Το Δ.Σ. του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ  καλεί  όλους τους συναδέλφους οικοδόμους  και εργαζόμενους στα συναφή επαγγέλματα να δώσουν αγωνιστικό  «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση  αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ ώρα 10: 30 το πρωί στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.
ΤΟ Δ.Σ.

***
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α.  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Σήμερα Παρασκευή 09-03-2018 συνεδρίασε  με διευρυμένη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας  με τη συμμετοχή  των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής  και των Διοικουσών Επιτροπών  από τα παραρτήματα  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ . Θέμα της συνεδρίασης  ήταν η εκτίμηση της δουλειάς μας και ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα , με βάση και τις αποφάσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε  να στηρίξει  ή να οργανώσει τις παρακάτω δράσεις :

    ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14- 03-2018  ΚΑΙ ΜΕ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.
    ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ  Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-03-2018 ΩΡΑ  11:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.
    ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ  ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ  :  ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-03-2018 ΩΡΑ  10:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  .  ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-03-2018 ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ».   ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-03-2018  ΩΡΑ 10:00 π.μ.  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .
    ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-03-2018 ΩΡΑ 10:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
    ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΡΙΛΗ – ΜΑΗ.
    ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΗ .
Το Σωματείο μας θα επιδιώξει τη συνεργασία και με τα άλλα σωματεία Συνταξιούχων του νομού , έτσι ώστε από κοινού να στηρίξουμε  και να οργανώσουμε  τις παραπάνω δράσεις .
 Καλούμε  τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους , να στηρίξουν το Πρόγραμμα Δράσης , δυναμώνοντας παραπέρα  τον αγώνα μας , μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , ενάντια στην αντισυνταξιουχική – αντεργατική πολιτική  κυβέρνησης- κεφαλαίου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ