«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για  κλοπή 
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σε άγνωστο προηγούμενο χρόνο σε ορεινή περιοχή της Ναυπακτίας αφαίρεσαν...
τριάντα ξύλινους στύλους τηλεπικοινωνιών, προκαλώντας ζημιά, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σχηματισμός αυτεπάγγελτης δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση των νόμων περί όπλων και προστασίας ζώων συντροφιάς   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε αυτεπάγγελτη δικογραφία και ενεργούνται επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, οι οποίοι σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο, θανάτωσαν πέντε αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλους), πυροβολώντας αυτά  με κυνηγετικό όπλο, ενώ στην συνέχεια εναπόθεσαν τις σωρούς τους, στον αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Μιτόπολη Αχαΐας, όπου ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Πείρος  Ισώματος – Ατρόμητος Λάππα. Ο αγώνας διεξήχθη κανονικά, έπειτα από  απολύμανση του χώρου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού για βαριά σωματική βλάβη

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη σε 63χρονο ημεδαπό, τραυματίζοντάς τον με γεωργικό εργαλείο (αξίνα), στο κεφάλι. Ο τραυματίας  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ η αξίνα βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Λευκοχώρι Γαστούνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων.

***
Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για κλοπές στην Άβυθο Αιγίου


Συνελήφθη, χθες (4-3-2018) το πρωί, στην Άβυθο Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης αποπειράθηκε να παραβιάσει οικία ημεδαπού στην Άβυθο Αιγίου, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 34χρονος λίγη ώρα πριν την σύλληψή του, είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό από οικία 85χρονης ημεδαπής, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει ακόμα τρεις οικίες στην ίδια περιοχή. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.