«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Πέμπτη 8 Μάρτη στην "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ" στο Αγρίνιο

Στη γιορτή της γυναίκας 8 Μαρτίου στις 10 το βραδυ η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ φιλοξενεί ένα δυνατό σχήμα με μουσικές jazz, soul, blouse.
Μέλος του σχήματος αυτού, ο Μένιος Γούναρης στα πλήκτρα, γνωστός από τη μακρόχρονη θητεία του στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.
 Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Πέμπτη 8 Μάρτη στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.
Οι Liquid Streets σε μονοπάτια jazz,Blues,soul και μαυρης μουσικης. Δημιουργήθηκαν το 2012 απο τον Μανο Αναγνωστοπουλο και τον Γιώργο Δαφνο . Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Άμστερνταμ το 2004 κατα την διάρκεια των μουσικών σπουδών τους .Μεσα απο την συνεχή καλλιτεχνική τους συνύπαρξη στα μονοπατια της Jazz , Blues , Soul και μαύρης μουσικής γενικότερα , μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα που...
μπορείς να απολαύσεις στα Live των Liquid Streets ! Το γκρουπ εχει πειραματιστεί ποικιλοτρόπως φιλοξενώντας στην σκηνη τραγουδιστές και mc όπως η Νατασα Τσιρου ο Απολλων Νεόπουλος και ο Jeff Gonzalez , κιθαρίστες όπως ο Leo Tasios Απόστολος Λεβέντοπουλος , πιανίστες οπως ο Γιώργος Λαγογιαννης και Γιώργος Μουτάφης ντραμερς όπως ο Τολης Γουλας και ο Μαριος Ιωάννου . Μεταλλάχθηκαν ακόμα και σε Big Band με τους πνευστους , Δημήτρη Καραγιαννη , Γιάννη Παπαναστασιου και Γρηγόρη Ασημακοπουλο . Μέσα απο αυτές τις μουσικές συναθροίσεις σε φεστιβαλ και μουσικές σκηνές το γκρουπ καταλήγει στο σημερα στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του με τον Βαγγέλη Μπαλιουση στα τύμπανα και τον Μένιο Γούναρη στα πιάνο και τα synthesizer. Ο Βαγγέλης Μπαλιουσης έφερε με τις εκρηκτικές μπαγκέτες του την αφρικανική κουλτούρα και την βαθειά γνώση της hip hop μουσικής . Ο δεξιοτέχνης Jazz πιανίστας Μενιος Γούναρης με τις βαθιές αναφορές του στην Bebop μουσικη συμπληρώνει τον πυρήνα των Liquid Streets .
ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
ΤΗΛ. 2641058830.