«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξιχνιάστηκε κλοπή στα ΕΛΤΑ Αιτωλικού

Δράστιδα είναι μια 55χρονη ημεδαπή, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που διαπράχθηκε, πριν από μια εβδομάδα σε κατάστημα ΕΛΤΑ στο Αιτωλικό.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 55χρονης ημεδαπής, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα...
η 55χρονη την 22/3/2018 το μεσημέρι, είχε μεταβεί στα ΕΛΤΑ Αιτωλικού, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (1.350) ευρώ.

Στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών που διενεργήθηκαν, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία της δράστιδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή σε κατάστημα στην Αμαλιάδα

Δράστης είναι ένας 23χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του  οποίου έχουν ταυτοποιηθεί


Εξιχνιάστηκε, άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, κλοπή που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα  σε κατάστημα στην Αμαλιάδα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου  ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο 23χρονος, χθες τα ξημερώματα, παραβίασε πόρτα καταστήματος με  ηχοσυστήματα και αφαίρεσε (14) συσκευές αναπαραγωγής εικόνας και ήχου και τέσσερα ζευγάρια ηχεία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς και ένα ζευγάρι γάντια.

Ο 23χρονος δράστης αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Χώρα
   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπαγκλαντές,  ηλικίας 55, 44, 38 και 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του  Ανακριτή Ηλείας για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Πύργου  - Κυπαρισσίας, στο ύψος του Επιταλίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 71χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη  βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα σουγιά, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στην παθούσα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Πάλαιρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε μείγμα καπνού – κάνναβης.