«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ανδρόνικος - "Φωτοβολίδα Φως Μου"!

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ 1

Νέο album από την MLK

 Ο Ανδρόνικος είναι ένας νέος καλλιτέχνης από την Κύπρο – που για μια ακόμα φορά μας εκπλήσσει με έναν ακόμα ταλαντούχο τραγουδιστή.
 Από πολύ μικρός τον ενδιέφερε το κλασικό τραγούδι, με το οποίο ασχολήθηκε  τόσο στο Μουσικό όσο και...
στο Κλασικό Θέατρο στο Central School of Speech and Drama, στο Λονδίνο.

Το πρώτο του ολοκληρωμένο  άλμπουμ που  έχει   τίτλο « ANΔΡΟΝΙΚΟΣ 1» και κυκλοφόρησε από την MLK.
Περιλαμβάνει 9 τραγούδια  σε μουσική που έγραψαν οι Αντώνης Μιτζέλος, Στέφανος Κορκολής και  Ευσταθία πάνω σε στίχους των Κυριάκου Ντούμου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη, Ευσταθίας, Σαλίνας και Λίνας Δημοπούλου.
 
Ο Ανδρόνικος, στην μέχρι τώρα πορεία του έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες (Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε μουσικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα της Κύπρου ( Μεσαιωνικό Κάστρο και Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λευκωσίας κλπ). Παράλληλα συμμετέχει σε  ζωντανές εμφανίσεις του Αντώνη Μιτζέλου σε όλη την Ελλάδα.

 Το πρώτο video clip από το άλμπουμ 1  του Ανδρόνικου είναι το  «Φωτοβολίδα φως μου», μια κλασική μπαλάντα σε μουσική του Στέφανου Κορκολή, στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και ενορχήστρωση του Γιώργου Μπουσούνη.

Τα γυρίσματα  πραγματοποιήθηκαν στον Πύργο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Παλαιά Πεντέλη αλλά και σε άλλους εξωτερικούς χώρους της περιοχής. Η σκηνοθεσία είναι του ταλαντούχου σκηνοθέτη μικρού μήκους ταινιών, Θάνου Αγγέλη και η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Αλέξανδρου Καραίσκου.

Όσο για την πλοκή; Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται κάπου στη ρομαντική δεκαετία του ´30. Μια ιστορία αγάπης με άδοξο τέλος, όπως μαρτυρούν οι στίχοι "Μια φωτοβολίδα ήσουν πάντα φως μου, έλαμπες για λίγο μετά κενό...".

Το video clip είναι διαθέσιμο στο you tube


Το καλοκαίρι που μας πέρασε  έκανε συναυλιες στην Κύπρο με το σχήμα του και με  τον Αντώνη Μιτζέλο, ενώ συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του Γιωργου Χατζηνάσιου στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας.  Παράλληλα έπαιξε  στην κινηματογραφική ταινία Lilly Black, μια μαύρη κωμωδία της Γεωργίας Χιόνη,  η οποία μοντάρεται αυτήν την περίοδο.

 Οι φετινές εμφανίσεις του ξεκίνησαν στις 18.11 στη Βαβέλ μαζί με τον Αντώνη Μιτζέλο..  Aκολούθησαν διάφοροι χώροι στην Αθήνα ( το Μπαράκι της Διδότου κλπ) αλλά και στην περιφέρεια και στην Κύπρο με το σχήμα του .





https://www.facebook.com/AndronikosOfficialPage/?fref=ts



Επικοινωνία

Έφη Κανελλοπούλου kanellopoulou5@gmail.com 6974020762