«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press


ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΝΑ-ΓΚΑΣΤΙΚΑ
Απορρίφθηκε απ' την Περιφέρεια η προσφυγή της... “τρόικας”
Άσχημα είναι τα μαντάτα απ' την Περιφέρεια για την... “τρόικα” (Κούμπιος, Παπαναστασόπουλος, Χοχτούλα), που είχε καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης του συμβουλίου για έκτακτο διαχειριστικό έλεγχοστην Αναπτυξιακή Ναυπάκτου. Η προσφυγή απορρίφθηκε και πλέον η “καυτή πατάτα” του ελέγχου της εταιρείας έχει περάσει στα χέρια του Παπαθανάση, που θα πρέπει να εφαρμόσει την απόφαση του συμβουλίου. Μονόδρομος, λοιπόν, ο έλεγχος πεπραγμένων στην καταχρεωμένη εταιρεία και αυτό που παραμένει ως ερωτηματικό είναι αν η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει προπομπό εξελίξεων και για τις υπόλοιπες οικονομικές δοσοληψίες που έγιναν είτε μέσω Δήμου, είτε μέσω των υπόλοιπων εταιρειών.
Το χρίσμα ποτέ δεν πεθαίνει
Ξεκίνησε την Τρίτη και λήγει την Κυριακή η διαδικασία για την υποβολή προτάσεων για το χρίσμα στο ΠΑΣΟΚ, με τους Ναυπάκτιους ενδιαφερόμενους να δίνουν τη μάχη τους. Αλλαγή σκηνικού στη Νέα Δημοκρατία, καθώς φαίνεται ότι προκρίνεται η ιδέα για χρίσμα στους δήμους άνω των 20.000 κατοίκων, εξέλιξη η οποία ανακατεύει εκ νέου την τράπουλα σε τοπικό επίπεδο.
Σκοντάφτει το ΣΧΟΟΑΠ;
Έντονη φημολογία ότι ακυρώνεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Άντιρρίου για το ΣΧΟΟΑΠ έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, μετά από την εκδίκαση προσφυγής που είχε κάνει εναντίον της σε δεύτερο βαθμό η παράταξη Κοτσανά. Πρόκειται για ένα καυτό θέμα, για το οποίο θέση θα πρέπει να πάρουν πλέον και οι μνηστήρες του νέου δήμου.
(Εκ)Κίνηση Πολιτών Ναυπάκτου
ΗΚίνηση Πολιτών Ναυπάκτου δηλώνει παρούσα στα κοινά του διευρυμένου δήμου, επιχειρώντας άνοιγμα συνεργασιών. “Εμείς μιλάμε καθαρά και δημόσια για όλα”, λέει ο επικεφαλής της Κώστας Καρακώστας, ενώ σε δηλώσεις του στη “Ν”, σημειώνει ότι κάνει και για στρατηγός και για στρατιώτης...

6,7 εκ. ευρώ στην περιοχή μέσω Leader
Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Αιτωλικής Αναπτυξιακής για το νέο Leader και το συνολικό ποσό που θα έρθει στην περιοχήφτάνει τα 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Εντός του καλοκαιριού αναμένεται η 1ηπροκήρυξη για την ένταξη ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων.