«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1.-Την 17-6-2010 και περί ώρα 17.30΄, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου έξι (6) ημεδαπές «ROMA», οι οποίες από κοινού ενεργώντας εισήλθαν σε κατάστημα ΄΄SUPER MARKET΄΄, που βρίσκεται στο Αγρίνιο και επί της οδού Παπαστράτου και αφαίρεσαν διάφορα μικροπράγματα ευτελούς αξίας.
Συλληφθείσες με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγηθούν κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.


2.-Την 17-6-2010 και περί ώρα 22.20΄ στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου 36χρονος ημεδαπός διότι ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα ΄΄καφενείο΄΄ - εν απουσία του ιδιοκτήτη – κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει εντός αυτού τρία (3) ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα πρόσφορα για την διενέργεια παιγνίων.
Κατασχέθηκαν προαναφερόμενα παίγνια και το χρηματικό ποσό των εκατόν δέκα πέντε (115.00) Ευρώ. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.-
Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ