«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Κύριε Πρόεδρε ιδού το πήδημα,ιδού και τα Προεδρικά Διατάγματα


ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΡΙΘ…..
“Ρυθμίσεις Εργασιακών θεμάτων για τις ανάγκες εφαρμογής
προγράμματος σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας.”
Αρχισε η φάμπρικα των Προεδρικών Διαταγμάτων τα οποία με την υπογραφή των αρμοδίων υπουργών και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθίστανται αυτομάτως νόμοι του κράτους άμα τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Εχοντας υπ' όψιν τα εξής ...αποφασίζομεν και διατάσσομεν!
Κι όμως αυτό ακριβώς ισχύει στην Ελλάδα του 2010 που το πολίτευμά της εξακολουθεί να είναι η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Η κομματική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενη από την κυρία Ντόρα και λοιπούς συγγενείς ψήφισε στα τυφλά και με τρεις μόνο ενστάσεις το μνημόνιο της τρόικας και παρέδωσε ένα ολόκληρο λαό στη Σκύλα και στη Χάρυβδη.
Ενας λαός που δεν έκλεψε,δεν πήρε μίζες,ούτε καν δωράκια στην ονομαστική του εορτή,ένας λαός που κατέβαλε φόρους και εισφορές πριν ακόμα πάρει στα χέρια το μισθό του υποχρεούται τώρα να καλύψει τα κλεμμένα και των κυβερνώντων αλλά και των αφεντικών του ιδιωτικού τομέα που κι αυτά άρμεγαν κανονικότατα τα δημόσια ταμεία!
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ήρθε η ώρα σας,να δείξετε ότι υπάρχετε κι ότι αφουγκράζεστε τη λαϊκή αγανάκτηση.Να δείξετε ότι δεν είστε διακοσμητικό στοιχείο του πολιτεύματος για γιορτές και πανηγύρια μόνο.Γυρίστε πίσω ανυπόγραφα τα κατασκευάσματα της τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών τους.Αναγκάστε τους να καταλάβουν τα εγκλήματα που σκαρώνουν στο όνομα δήθεν της σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας.Υποχρεώστε τους να κατάσχουν τα χρήματα και τα ακίνητα από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους πρώην και νυν υπουργούς,παρατρεχάμενους,ημετέρους και κουμπάρους.
Κύριε Πρόεδρε είναι βέβαιον πως αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν τον κόσμο σε εξαθλίωση και ως εκ τούτου σε κοινωνικές αναταραχές.
Βάλτε μια κόκκινη γραμμή στην κατηφόρα που 'χουν πάρει τα τσακάλια της παγκοσμιοποίησης.
Αν αφήσετε την τύχη μας και την τύχη της χώρας στις ορέξεις των Παπακωνσταντίνου,Λοβέρδου και του Γιωργάκη θα επαληθευθεί άμεσα η κυρία Ψαρούδα στα όσα είχε πει(για περιορισμό των συνόρων και της Εθνικής μας κυριαρχίας)κατά την πρώτη ορκωμοσία σας.
Κύριε Πρόεδρε ιδού το πήδημα,ιδού και τα Προεδρικά Διατάγματα!
Μην τα υπογράψετε,στο χέρι σας είναι!


Πηγή:ΖΕΙΔΩΡΟΝ