«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1.-Την 11-6-2010 και ώρα 04.30΄ στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Κατούνας 30χρονος ημεδαπός αφού πρώτα διαπληκτίστηκε με θαμώνες παραπλήσιου καφενείου χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε μία (1) φορά στον αέρα προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους περιοίκους.
Δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός ορίων αυτοφώρου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

2.-Την 11-6-2010 και περί ώρα 22.30΄ στην Βόνιτσα σύμφωνα με καταγγελία 42χρονου ημεδαπού, δύο (2) άγνωστοι δράστες του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο κεφάλι χρησιμοποιώντας την λαβή συγκράτησης πιστολίου που έφεραν μαζί τους και επί πλέον ο ένας (1) εξ αυτών πυροβόλησε δύο (2) φορές στον αέρα.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας 40χρονου ημεδαπού του οποίου δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

3.-Την 12-6-2010 και ώρα 23.00΄ στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας δέκα πέντε (15) ετών, οι οποίοι δύο (2) φορές αρχικά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και στη συνέχεια στην οδό Παπαφώτη έριξαν αντικείμενα (αυγά) σε κινούμενο R/T περιπολικό του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου.
Συλληφθέντες αφού σχηματίσθηκε σε βάρος των δικογραφία αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

4.-Την 13-6-2010 και ώρα 12.03΄ άγνωστος τηλεφώνησε στο R/T κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και ανέφερε ότι σε τρία (3) λεπτά θα εκραγεί βόμβα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής – Μάνδρας – Θέρμου Αιτωλ/νίας.
Αμέσως αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου μετέβησαν στον προαναφερόμενο Ιερό Ναό, στον οποίο ετελείτο γάμος και από την έρευνα που διενεργήθηκε ουδέν ανευρέθη. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.-
Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ