«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press


ΕΞΟΔΟΣ ΣΙΚΩΛΑ
Φυλλορροεί η παράταξη Παπαθανάση
Την πόρτα της εξόδου απ' την παράταξη Παπαθανάση έχει ανοίξει ο Χρήστος Σικώλας και είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Στο προσυμβούλιο της δημοτικής ομάδας, την περασμένη εβδομάδα, εξεδήλωσε την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοέμβρη υπό τον σημερινό δήμαρχο, δηλώνοντας μάλιστα ότι σύντομα θα παραιτηθεί και από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ. Πέρα απ' το δεδομένο πλήγμα για τον νυν δήμαρχο, το χειρότερο είναι ότι η πόρτα της εξόδου παραμένει ανοικτή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος κι άλλοι να ακολουθήσουν το δρόμο του προέδρου της ΔΕΥΑΝ...

K. Πλούμης: Χρίσμα από το λαό
Ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ ταράζει τα νερά
Ονεοεκλεγείς στην θέση του προέδρου Κώστας Πλούμης καταθέτει τη δική του πρόταση για συζήτηση εν όψει των εκλογών του Νοέμβρη. Ο απερχόμενος Άκης Θεοδοσόπουλος δηλώνει στρατιώτης στοχεύοντας στην εκλογή του στη Νομαρχιακή του κόμματος, ενώ η ηττηθείσα Μαρία Πλούμη τονίζει ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα ιδεώδη της παράταξης.

Καμπανάκι για την Πολεοδομία χτυπούν οι μηχανικοί
Στα μέσα Ιούνη, λήγουν οι συμβάσεις 6 στελεχών της Πολεοδομίας και οι μηχανικοί της πόλης ζητούν απ' το νομάρχη να παραμείνουν για διάστημα τουλάχιστον 6 έως 9 μηνών ακόμη, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία της υπηρεσίας.

ΞΕΝΙΑ Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει....
...δέκα χρόνια κοσκινίζει, θα λέγαμε για την υπόθεση του ΞΕΝΙΑ, παραφράζοντας ελαφρώς την λαϊκή ρήση. Κι αυτό γιατί δεν είναι θέμα “βαρεμάρας” η κωλυσιεργία που παρατηρείται στην εξέλιξη του διαγωνισμού. Η δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να κερδίσει πολιτικό χρόνο, συνεχίζει να βάζει προσχώματα, “αδειάζοντας” για δεύτερη φορά την επιτροπή αξιολόγησης, και η υπόθεση ούτε σταματά, αλλά ούτε και προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Την Κυριακή “ανοίγει” η Κίνηση
Μεθαύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Ναυπάκτου, η οποία θα σηματοδοτήσει και το άνοιγμα της παράταξης για συνεργασίες εν όψει των δημοτικών εκλογών. Στόχος η μετεξέλιξη του σχήματος, έτσι όπως θα εγκριθούν από το αρμόδιο όργανό της.