«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1.-Την 3-6-2010 και περί ώρα 17.00΄ στo Αγρίνιο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, προσήχθη 20χρονος ημεδαπός ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι το τελευταίο δεκαήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμου διέρρηξε πέντε (5) καταστήματα (καφετέριες) και δύο (2) εκκλησίες και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων (1.400.00) Ευρώ.

Σε βάρος του προαναφερόμενου δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

2.-Την 3-6-2010 και ώρα 20.35΄ από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί «ROMA» οι οποίοι χρησιμοποιούντες επιβατηγό όχημα ιδιωτικής χρήσης, αφαίρεσαν από περιφραγμένο κτήμα πενήντα ένα (51) φύλλα τσίγκου αξίας εκατόν πενήντα (150.00) Ευρώ.
Προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον παθόντα.
Συλληφθέντες δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

3.-Την 3-6-2010 και ώρα 21.00΄ από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. /Α.Δ. Ακαρνανίας συνελήφθησαν στο Δ.Δ. Παναιτωλίου-Δήμου Θεστιέων τέσσερις (4) ημεδαποί, οι οποίοι κατείχαν από κοινού (6,3) γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Δράστες συνελήφθησαν και με την σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγηθούν αρμοδίως. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

4.-Την 4-6-2010 και περί ώρα 00.05΄ από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Ακαρνανίας στο Δ.Δ. Ποδογοράς – Δήμου Ινάχου, συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο», διότι κατελήφθη να έχει τοποθετήσει εντός αυτού δύο (2) ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα πρόσφορα για την διενέργεια παιγνίων.
Παιγνιομηχανήματα κατασχέθηκαν . Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού .-

Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αγρίνιο 4 Ιουνίου 2010