«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Ε.Κ. Αγρινίου και ΠΑΜΕ για την απεργία στις 8 Δεκέμβρη

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
Για απεργία 8 Δεκέμβρη

Το Ε.Κ. Αγρινίου και τα ταξικά σωματεία  καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να πάρουν μέρος στην 24ωρη Πανελλαδική  Πανεργατική Απεργία την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία  στις 10:30 το πρωί στο Αγρίνιο.
Είναι ο μόνος δρόμος...
  να μπει φραγμός  στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική  κυβέρνησης- κουαρτέτο – εργοδοσίας .
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε  και να περάσουμε στην αντεπίθεση.
ΤΟ Δ.Σ.


Συμπαράσταση Ε.Κ.Α στον αγώνα των φοιτητών

Το Ε.Κ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των φοιτητών των τμημάτων Δ.Π.Φ.Π και Δ.Ε.Α.Π.Τ. του Πανεπιστημίου  για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Είναι διαχρονικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων, των προηγούμενων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , γιατί δε θέλουν να δώσουν λύση στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών.
Καλούμε άμεσα τους υπεύθυνους του υπουργείου να πάρουν  τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση  των αιτημάτων  των φοιτητών των δύο τμημάτων  ( Δ.Π.Φ.Π. -  Δ.Ε.Α.Π.Τ.) του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.
Καλούμε τους φοιτητές να δώσουν αγωνιστικό παρών  στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση  την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη  στις 10:30π.μ. στην κεντρική πλατεία.
ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Η Γραμματεία  Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλεί όλους και όλες να πάρουν μέρος στην απεργία  την Πέμπτη  8 Δεκέμβρη  και  στις απεργιακές συγκεντρώσεις  που θα γίνουν στο Αγρίνιο ,  στο Μεσολόγγι   και τη Ναύπακτο στις κεντρικές τους πλατείες στις 10:30 το πρωί .
Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή με βάση την εποχή μας , τον 21ο αιώνα ,  τις ανάγκες μας !
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ