«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος: «στις εκλογές της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας στις 7 Δεκέμβρη δεν θα είμαι υποψήφιος»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Αγρίνιο 2 Δεκέμβρη 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι, θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω ότι στις εκλογές της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας στις 7 Δεκέμβρη δεν θα είμαι υποψήφιος για λόγους πολιτικούς – ιδεολογικούς αλλά και προσωπικούς. Την ίδια στάση όπως θα διαπιστώσατε κράτησα και στις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας όπου επίσης δεν ήμουν υποψήφιος.

Τους πολιτικούς λόγους αναζητήστε τους στην οριστική μετάλλαξη της πλειοψηφίας των μελών της παράταξης «Συμμαχία Καθηγητών» σε ένα σύνολο που το χαρακτηρίζει απόλυτα η έκφραση «κυβερνητικός συνδικαλισμός». Ορισμένοι μάλιστα απ’ αυτούς έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε προπαγανδιστές του «κυβερνητικού έργου» και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές ότι...
σε αυτή την παράταξη, την οποία υπηρέτησα με συνέπεια και σκληρή δουλειά, δεν μπορώ πλέον να είμαι μέλος.

Αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που για πολλά χρόνια με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μου δώσατε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω, από διάφορες θέσεις, τον κλάδο μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο από τη θέση του Πρόεδρου της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας όσο και ως Αιρετό Μέλος του ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, πολλές φορές εντελώς μόνος, να υπερασπιστώ το Δημόσιο Σχολείο που βρίσκεται υπό διωγμό με τραγικές συνέπειες τόσο στην ποιότητα της εκπαίδευσης όσο και στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων που διαρκώς συρρικνώνονται. Γνώμονας για τις τοποθετήσεις και τις πράξεις μου ήταν πάντα η πολιτική που εφαρμόζει η εκάστοτε κυβέρνηση και όχι ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση.

Αγαπητοί συνάδελφοι, η σχέση εμπιστοσύνης και η αμοιβαία εκτίμηση που κτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι για μένα το σπουδαιότερο κέρδος.

Καλή αντάμωση

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος