«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 48χρονος ημεδαπός, διότι...
σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, συνολικού βάρους 5,2 γραμμαρίων κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για παράβαση του Νόμου Περί ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ζώων συντροφιάς σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 23-12-2016 το μεσημέρι τοποθέτησαν ποντικοφάρμακο σε σημείο πολυκατοικίας όπου 38χρονη σιτίζει αδέσποτα ζώα, χωρίς να προκληθεί βλάβη σε κάποιο από αυτά.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο δραστών για άσκοπους  πυροβολισμούς, απειλή, εξύβριση, εξύβριση των Θείων κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, απειλή και εξύβριση σχετικά με περιστατικό διαπληκτισμού ανάμεσα σε τέσσερις ημεδαπούς, έναν 85χρονο και το 45χρονο γιό του και ένα 23χρονο κυνηγό και άγνωστο συνεργό του, του οποίου αφορμή  ήταν ότι οι δυο κυνηγοί χθες το απόγευμα στον Ελαιώνα Ηλείας κυνηγούσαν πολύ κοντά σε κτήμα με αγροικία ιδιοκτησίας του 85χρονου. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στην Κατοχή Αιτωλικού προκάλεσαν φθορά με άγνωστο αντικείμενο σε παράθυρο υποκαταστήματος Τράπεζας με αποτέλεσμα να προκληθεί ρωγμή σε αυτό.