«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα-Διακοπές κυκλοφορίας-Συμβουλές οδικής ασφάλειας
Δελτία καιρικών φαινομένων


Συμβουλές οδικής ασφάλειας


***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός ανήλικου ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι...
αποπειράθηκε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από το ταμείο καταστήματος πώλησης βιομηχανικών 28χρονης ημεδαπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ναρκωτικά     
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών κατασχέθηκαν 205 γραμμάρια κάνναβης τα οποία βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, στην οροφή ανελκυστήρα πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπή  
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού και δυο ακόμα συνεργών του, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί, οι οποίοι την 23-12-2016 το πρωί, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν στην οικία 85χρονου ημεδαπού και προσποιούμενοι τους πλανόδιους πωλητές, με την μέθοδο της απασχόλησης,  του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση  
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης -12- μηνών για μη καταβολή εισφορών στο Δημόσιο .