«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη  51χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 330 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (07-12-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών,ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία  δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε (336) γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
    
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κράτησης πέντε ημερών και  χρηματικό πρόστιμο (250) ευρώ, για επαιτεία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 69χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο μηνών για απείθεια.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
    
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Παλούκι Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 37χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν  λαθραίο καπνό,  συνολικού βάρους (1.460) γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Νεοχώρι Ζαχάρως, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης και ένα  ναρκωτικό δισκίο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των δραστών,  σε χωριό της Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10,5) γραμμάρια κάνναβης και (10) ναρκωτικά δισκία.

***
Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηλεία, που κατείχε παράνομα μια καραμπίνα και 140 κροτίδες  

Συνελήφθη, χθες (07-12-2016) το μεσημέρι, στο Αρκούδι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.       

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων,  πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (141) κροτίδες και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.