«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παράνομα παίγνια στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στο Αγρίνιο για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου με τράπουλα

Συνελήφθη, χθες (30-12-2016) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη...
τρείς ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 64,56 και 54 ετών, για το αδίκημα της συμμετοχής σε παράνομο τυχερό παίγνιο.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα που λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο 55χρονος, κατά τον οποίο συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους υπόλοιπους τρείς δράστες, να συμμετέχουν, στο τυχερό παίγνιο, «Θανάσης».

Επιπλέον, κατασχέθηκαν σαράντα τραπουλόχαρτα, καθώς και  το χρηματικό ποσό των τριάντα δύο ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
   
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπανγκλαντές,  ηλικίας 41 και 39 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση είδη ένδυσης, οικιακής χρήσης, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, χωρίς άδειας υπαιθρίου εμπορίου της αρμόδιας αρχής.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι κατά το διήμερο 26 και 27-12-2016, αφαίρεσαν εξαρτήματα από τρεις εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών,  σε κτίριο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι δράστες αναζητούνται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία    
Από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, πλησίασαν μια 55χρονη, πεζή ημεδαπή, και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (285) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 29-12-2016 αφού διέρρηξαν οικία 62χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (7.050) ευρώ καθώς και κοσμήματα, μία κάμερα, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα,  συνολικής χρηματικής αξίας, δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ περίπου.


Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου μια 65χρονη ημεδαπή,  διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με  την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, για κλοπή.


Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό
   
Από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό, που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, στο 34χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου. Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί βαριά ο προαναφερόμενος οδηγός. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.