«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος κατέσχεσε τον πενιχρό μισθό οικογενειάρχη για πρόστιμο ΚΟΚ!

Δήμος κατέσχεσε τον πενιχρό μισθό οικογενειάρχη για πρόστιμο ΚΟΚ!
Με επιστολή του προς τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, πατέρας ενός 5χρονου παιδιού, με σύζυγο άνεργη και μισθό μόλις 567 €..., καταγγέλλει πως, ο Δήμος Θερμαϊκού κατέσχεσε το μισθό του (!), λόγω χρέους του από παλαιότερο πρόστιμο 350 € για παράβαση του Κ.Ο.Κ., το οποίο με τις προσαυξήσεις έφτασε, πλέον, τα 647 €.
Ο Παναγιώτης Κ. απευθύνθηκε στον Δήμαρχο της πόλης, Ιωάννη Μαυρομάτη, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε - πρόσκαιρα και αναποτελεσματικά όπως προκύπτει από την τελική εξέλιξη σύμφωνα με την καταγγελία - συμπαράσταση, με τον Δήμαρχο να δεσμεύεται ότι, θα αποδεσμευτεί το ποσό οφειλής από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μάλιστα, ο Δήμαρχος με άμεσες ενέργειες, “προχώρησε” σε διακανονισμό του χρέους, ώστε αυτό να αποπληρωθεί σε μηνιαίες δόσεις.
Όμως παρ’ αυτά - σύμφωνα με την ίδια καταγγελία - η Τράπεζα ενημέρωσε τον οικογενειάρχη πως, ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία με τον Δήμαρχο (;), προκειμένου να εξεταστεί η αποδέσμευση του ποσού οφειλής. Επίσης, ενημερώθηκε από Δημοτικό Υπάλληλο, στη συνέχεια, πως «τελικά δε γίνεται…».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ