«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας ΄΄ και οπλοχρησία    
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη ο οποίος προχθές, το μεσημέρι, στα Τριανταίικα Αιτωλοακαρνανίας, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, με αγνώστου τύπου όπλο, με αποτέλεσμα....
η βολίδα να προκαλέσει φθορά στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου 55χρονου ημεδαπού. Η βολίδα περισυλλέχθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού και δυο συνεργών του, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθει καθότι, όπως κατήγγειλαν δυο ημεδαποί ηλικίας 41 και 35 ετών, οι δράστες  το απόγευμα της 25-12-2016, στο Αγρίνιο, λόγω προσωπικών διαφορών, τους χτύπησαν με τα άνω και κάτω άκρα τους. Οι δυο παθόντες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των Α΄ Βοηθειών, αποχώρησαν.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος έξι αγνώστων δραστών πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και  φθορά ξένης ιδιοκτησίας   
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθει καθότι όπως κατήγγειλαν δυο ημεδαποί, αδέλφια, ηλικίας 61 και 52 ετών, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, οι έξι δράστες, βρισκόμενοι υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσαν φθορά σε μεταλλικό ρολό αποθήκης του 61χρονου και στη συνέχεια τον χτύπησαν με τα άνω - κάτω άκρα τους. Κατά την αποχώρησή τους, οι δράστες έρριψαν πέτρες στο αυτοκίνητο (τύπου αγροτικό) που οδηγούσε ο 52χρονος, σπάζοντας τους υαλοπίνακες, ενώ μία πέτρα του προκάλεσε και σωματική βλάβη. Οι δυο παθόντες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μετά την παροχή των Α΄ Βοηθειών αποχώρησαν.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου    
Συμπληρωματικά του χθεσινού δελτίου συμβάντων μας, που αφορούσε μεταξύ άλλων,  τη σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι, σας γνωρίζουμε ότι χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα του ενός δράστη για παραμέληση της εποπτείας του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη προχθές, το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 32 ετών καθότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης -6- μηνών και χρηματική ποινή -1500- € για παράνομη είσοδο στην χώρα

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σε βάρος δυο ημεδαπών, ηλικίας 41 και 40 ετών και ενός ακόμα αγνώστου συνεργού τους, καθότι χθες το πρωί στο Αίγιο, ενεργώντας από κοινού, με την άσκηση σωματικής βίας ακινητοποίησαν 57χρονο ημεδαπό, με σκοπό να του αφαιρέσουν φαρμακευτικά - ναρκωτικά χάπια, τα οποία πίστευαν πως ο παθόντας είχε στην κατοχή του από πρόγραμμα απεξάρτησης που παρακολουθεί.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή    
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρίο, από Αστυνομικούς του Γ και του Δ αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε στην πόρτα του οχήματος ένα στιλέτο με αναδιπλούμενη λάμα συνολικού μήκους είκοσιτεσσάρων (24) εκατοστών.