«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Διαδήλωσαν και τραγούδησαν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με στίχους, νότες, αλλά και συνθήματα, φοιτητές,μαθητές και καλλιτέχνες διαδήλωσαν στο Σύνταγμα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν.

Είπαν ένα μεγάλο όχι στον πόλεμο και στην εμπλοκή της χώρας μας, δήλωσαν πως γυρνούν την πλάτη σε ψευτοδιλήμματα για το ποιον ιμπεριαλιστή να στηρίξουν, έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης σε κάθε λαό που ματώνει.

Στη συναυλία συμμετείχαν η ορχήστρα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και τραγούδησαν (με σειρά εμφάνισης) οι: Θοδωρής Καρέλας, Απόστολος Ρίζος, Παντελής Κυραμαργιός, Βάιος Πράπας, Προδρόμου Βασίλης, Πολυξένη Καράκογλου, Βασίλης Γισδάκης, Βιολέτα Ίκαρη, Νατάσσα Μποφίλιου, Altera Vita, Ποτ Πουρί, Demon-fox, Raibo, Σφάλμα.

Ακόμα τα μαθητικά συγκροτήματα Peace to dawn και Traitors Band.

«Είμαστε με το Δίκαιο και υπάρχει μόνο μια θέση που δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν άνθρωπο: "Η θέση με τον άνθρωπο"», ανέφερε η Νατάσσα Μποφίλιου μόλις ανέβηκε στη σκηνή...

Περισσότερα ΕΔΩ: www.902.gr