«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. Μεσολογγίου με την Όλγα Γεροβασίλη

Με ιδιαίτερη μαζικότητα ολοκληρώθηκε η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μεσολογγίου την Δευτέρα 14 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

.Εισηγήτρια στα κείμενα των θέσεων και του καταστατικού, ήταν η πρώην Υπουργός και γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη. Υπήρξε άρτια ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη μας...

 Αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου όπου ο πρόεδρος του Σάκης Παπαδημητρόπουλος παρέδωσε υπόμνημα με αιτήματα της πόλης.

Συγκεκριμένα το υπόμνημα περιελάμβανε τα εξής αιτήματα:

·         Πανεπιστήμιο Πατρών – παράρτημα Μεσολογγίου (πρώην ΤΕΙ)  

·         Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου

·         Γέφυρα Ευήνου

·         Εκτροπή Αχελώου

·         Λιμάνι Αστακού

·         Σύνδεση Ιόνιας Οδού με το λιμάνι της πόλης μας

·         Αλιεύματα

·         ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ: Πιστοποίηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου καθώς και χρηματοδοτικά εργαλεία για την αποκατάσταση φθορών και συντήρηση του κτιρίου.

 

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του.

 

Φυσικά η παρουσία των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Βαρεμένου και Θάνου Μωραΐτη για άλλη μια φορά απέδειξε την στήριξη τους στην Οργάνωση του Μεσολογγίου.

 

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάκης Θεοφιλάτος, μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).


 Επίσης μαζί μας ήταν η πρώην βουλευτής και μέλος μας Μαρία Τριανταφύλλου και ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στενός συνεργάτης της Όλγας Γεροβασίλη Γρηγόρης Θεοδωράκης που είναι επίσης μέλος της Οργάνωσης Μεσολογγίου.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τα μέλη μας, που με την προσέλευση τους έδωσαν παλμό και κατέστησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωση μας απόλυτα επιτυχή!!

 

Μετά το πέρας των συζητήσεων επί των θέσεων του Προσυνεδριακού Διαλόγου, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί κέρδισε το μέλος της Συντονιστικής μας Επιτροπής Νάσος Τσοκάντας. Του ευχόμαστε να έχει ένα τυχερό 2022!

 

Προχωράμε δυναμικά, μαζικά, με πίστη γιατί κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος!! ✌️

 

Γραφειο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ