«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων οχημάτων σε περιοχές του Αγρινίου κατόπιν  ολοκλήρωσης των διαδικασιών συμφωνίας του Δήμου Αγρινίου με  Εταιρεία Ανακύκλωσης .

 Πρόκειται για οχήματα...

(μικρά και μεγάλα Ι.Χ., παλιά τζιπ και αγροτικά ) τα οποία , για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν  εγκαταλελειμμένα  από τους ιδιοκτήτες τους σε δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς χώρους με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Με την απομάκρυνσή τους απελευθερώνονται  νέες θέσεις στάθμευσης οι οποίες είναι πολύτιμες, ιδιαίτερα για τους κατοίκους των πυκνοκατοικημένων περιοχών του Δήμου Αγρινίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν  με το : 2641364400-401 προκειμένου να ενημερώνουν τη Δημοτική Αστυνομία για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή τους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

Εκπροσώπηση Κυβέρνησης στον εορτασμοί της 25ης Μαρτίου

Στο Αγρίνιο, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821  θα παραστεί, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθανάσιος Κυριαζής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ