«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Προγραμματισμός συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στις Εκθέσεις «SIAL PARIS 2022» και « FRESKON 2022 »

Προγραμματισμός συμμετοχής του  Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας  στην

Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών

«SIAL PARIS 2022»

 Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στα πλαίσια προγραμματισμού και εκτίμησης της δυνατότητας συμμετοχής του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «SIAL PARIS 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί...

κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο Paris-Nord Villepinte Exhibition Center, καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα να δηλώσουν συμμετοχή στον αρμόδιο υπάλληλο του  Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρόμπολα  Γεώργιο αποστέλλοντας ηλεκτρονικά αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής είτε στο e-mail: grombol@epimetol.gr είτε στο fax: 2641022590 έως την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022.

Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων περιπτέρων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

***

Προγραμματισμός συμμετοχής του  Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας  στην

Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών

« FRESKON 2022 »

 


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στα πλαίσια προγραμματισμού και εκτίμησης της δυνατότητας συμμετοχής του στην Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών «FRESCON 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 14 Μαΐου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,  καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του Κλάδου να δηλώσουν συμμετοχή στον αρμόδιο υπάλληλο του  Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρόμπολα  Γεώργιο αποστέλλοντας ηλεκτρονικά αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής είτε στο e-mail: grombol@epimetol.gr είτε στο fax: 2641022590 έως την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022.

Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων περιπτέρων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ