«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΚΚΕ - Δραστηριότητα ΚΟΒ Ναυπάκτου & ΚΟΒ Μεσολογγίου

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνει η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις.

Συγκεκριμένα:

  • Κυριακή 27/3, στο Ευηνοχώρι, στις 12:00 το μεσημέρι, η ΚΟΒ Μεσολογγίου θα κάνει περιοδεία με επικεφαλής την Ηλέκτρα Ροδιτάκη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Δευτέρα 28/3, στην πλατεία στο Λιμάνι, στις 7:30μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου διοργανώνει συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Τρίτη 29/3, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, στις 07:30πμ, η ΚΟΒ Μεσολογγίου θα κάνει περιοδεία με επικεφαλής το Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη 30/3, σε υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου, στις 10:30, η ΚΟΒ Μεσολογγίου θα κάνει περιοδεία με επικεφαλής την Ηλέκτρα Ροδιτάκη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Πέμπτη 31/3, στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, στις 10πμ και 11πμ, αντίστοιχα, η ΚΟΒ Μεσολογγίου θα κάνει περιοδεία με επικεφαλής το Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

 ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας