«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Επιστολή Δημάρχου Αμφιλοχίας για απομάκρυνσή καταστήματος ΔΕΗ

Ο Δήμος Αμφιλοχίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την πρόθεση της ΔΕΗ Α.Ε. να κλείσει από την 1η Μαΐου 2022 το κατάστημα της ΔΕΗ που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκετε στην Αμφιλοχία και εξυπηρετεί καθημερινά τους συμπολίτες μας. 

Η απομάκρυνση του καταστήματος αυτού σημαίνει ότι πλέον οι δημότες της Αμφιλοχίας,καθώς και εκείνοι της γειτονικής Κατούνας και των γύρω κοινοτήτων, θα πρέπει πλέον να μετακινούνται για την εξυπηρέτησή τους στο πλησιέστερο κατάστημα που βρίσκετε στο Αγρίνιο...

 Αυτό θα επιφέρει σημαντική οικονομική επιβάρυνση των δημοτών εκείνων που πλέον θα αναγκάζονται να σπαταλούν χρόνο σε μακρινές και άσκοπες μετακινήσεις προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

 Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα μεγάλη έκταση του Δήμου Αμφιλοχίας, περίπου 1.100 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με υποβαθμισμένο οδικό δίκτυο που καθίσταται ακόμη και επικίνδυνο, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και τη μειωμένη τεχνολογική διείσδυση μεταξύ των κατοίκων που καθιστά μη πρακτική την χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών, θεωρούμε ότι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η σχετική απόφαση της ΔΕΗ Α.Ε. θα επηρεάσει αρνητικά όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και θα τους δημιουργήσει περεταίρω προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

 Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για την ακύρωση της σχετικής απόφασής σας.Ευελπιστούμε ότι θα είναι προς το συμφέρον τόσο των πολιτών όσο και της επιχείρησής σας, ενισχύοντας και διατηρώντας το δημόσιο και κοινωνικό της προφίλ.

 Με εκτίμηση,

 Γιώργος Κατσούλας

Δήμαρχος Αμφιλοχίας