«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δράση εμβολιασμού

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τηΓενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πραγματοποίησε  δράση εμβολιασμού κατά της COVID-19 στον οικισμό του Εθνικού Σταδίου και στα Αη-Βασιλιώτικα,με σκοπό τη θωράκισή τους εν μέσω  πανδημίας...

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του τμήματος μετακινούμενων πληθυσμών και των κινητών ομάδων υγείας του ΕΟΔΥκαι τηςΟμάδα Δράσης για την Υποστήριξη της Κοινωνικής Ένταξης και Ενδυνάμωσης των Ρομά η οποία συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) καθώς και παρουσία του Αντιδημάρχου κ.Καλαντζή.

Ο εμβολιασμός υλοποιήθηκε  σε συνέχεια  της δράσης ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε από το Παράρτημα Ρομά,σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου,τις δυο προηγούμενες εβδομάδες,σε όλους τους οικισμούς.

                                                                   Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                               ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Αύριο, Πέμπτη 17 Μαρτίου, από τις 8:30 π.μ., θα  εφαρμοστεί  η εγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση για την αντιδρόμιση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο τμήμα του Σχεδίου Πόλεως που περικλείεται από τις οδούς Β.Παναγοπούλου, Εθνικής Αντιστάσεως, Γρηγορίου Λαμπράκη και Α.Ίσκου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονται επί της οδού Ε. Αντιστάσεως  στο τμήμα,  από τον κόμβο Καραπανεϊκά μέχρι την διασταύρωση με την Γρηγορίου Λαμπράκη,  λόγω της αντιδρόμισης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ