
Στον κορυφαίο έλληνα τραγουδιστή όλων των εποχών , στον Γρηγόρη Μπιθικώτση , είναι αφιερωμένη η εκπομπή, «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» αυτό το Σάββατο.
Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος προς τιμήν του , ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί την σύζυγό του Μεταξία και τον γιο του Γρηγόρη ( ο οποίος μας χαρίζει αγαπημένα τραγούδια του πατέρα του ) καθώς και τους : Γιάννη Πάριο, Δημήτρη Μητροπάνο , Κώστα Χατζή , Γιάννη Μπέζο, Θανάση Πολυκανδριώτη , Πίτσα Παπαδοπούλου , Γεράσιμο Ανδρεάτο , Μαρία Σουλτάτου , Μανώλη Καραντίνη , Βούλα Γκίκα , Μάγδα Πένσου και Δημήτρη Κατίκο που ερμηνεύουν σπουδαίες επιτυχίες του .

Mαζί τους και οι θρυλικοί χορευτές Δήμος και Ιορδάνης Αμπατζόγλου ενώ ξεχωριστή νότα στην εκπομπή αποτελεί η συνύπαρξη των κορυφαίων σολίστ του μπουζουκιού , Κώστα Παπαδόπουλου , Θανάση Πολυκανδριώτη , Μανώλη Καραντίνη και Σπύρου Ιωαννίδη.
Παραγωγή:Ελληνική
Σκηνοθέτης: Τάσος Μπιρσίμ
Executive Producer: Βίκυ Λάσκαρη
Αρχισυνταξία: Νίκος Τσαϊκος , Γιώτα Λαμπρούλια
Διεύθυνση Ορχήστρας: Φαίδωνας Λιονουδάκης
Παρουσιαστής: Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρόγραμμα της ΝΕΤ
Φωτογραφίες «ΦΩΤΟ ΤΕΧΝΗ-ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ»
Απ’ τα «ΘΕΣΤΙΑ 1996» στο γήπεδο του Καινούργιου Τριχωνίδας!