«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΔΑΦΝΗ Μ. ΧΩΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 1-6

Σ’ ένα εύκολο, όπως εξελίχτηκε παιχνίδι για τη Δόξα Καινούργιου, στην Μεγάλη Χώρα σήμερα στις 03:00μ.μ. (18η Αγωνιστική Α1 ΕΠΣΝΑ) η ομάδα του Καινούργιου πήρε τους τρείς βαθμούς.
ΔΑΦΝΗ Μ. ΧΩΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 1-6!!!
Το σκορ είναι ενδεικτικό της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Δόξα δείχνει να ανακάμπτει, να ξεπερνά τις δυσκολίες ομοιογένειας που παρουσίαζε μέχρι τώρα, απ’ την αρχή του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Σ’ αυτό φαίνεται να συμβάλει, η παρουσία στον πάγκο της ομάδας, του έμπειρου και δυναμικού προπονητή κ. Γιάννη Μακρή.
Η ικανοποιητική απόδοση των έμπειρων παιχτών της ομάδας με την συμβολή των νεότερων, είναι αυτή που αν συνεχιστεί θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
Αισθητή η βελτίωση των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών της Δόξας, που τους δίνονται ευκαιρίες και φαίνονται πως τις αξιοποιούν. Χαρακτηριστική η απόδοση σήμερα, με τα τρία γκολ που πέτυχε, του Κώστα Σ. Τσοπλάκου.
Τα γκολ σήμερα για την Δόξα πέτυχαν ο Δημήτρης Τζωρτζόπουλος 19΄, Πάνος Καρόπουλος 39΄, Σπύρος Αλντζερίνης 58΄, Κώστας Σ. Τσοπλάκος 61΄, 75΄ και 90΄ λεπτό του αγώνα.

Δημήτρης Ντόκας