«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τακτική μας είναι, να δημοσιεύουμε κείμενα ΕΠΩΝΥΜΑ!

Πάγια και Αδιάσειστη θέση της «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ», είναι να δημοσιεύει μόνο κείμενα, που η ταυτότητα των συντακτών είναι γνωστή σε μας. Υπάρχει δυνατότητα, να δημοσιεύσουμε κείμενα, με τα αρχικά του συντάκτη. Ακόμη και χωρίς υπογραφή, εφόσον μας ζητηθεί, φτάνει να ξέρουμε ποιος τα συντάσσει, ποιος μας τα αποστέλλει. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό από πλευράς ενημέρωσης, ακόμα και όταν διασταυρώσουμε την εγκυρότητα του θέματος, δεν θα το δημοσιεύσουμε «ως έχει». Σ’ αυτή την περίπτωση, θα λάβουμε υπ’ όψιν μας το θέμα και θα το αξιοποιήσουμε δημοσιογραφικά.
Διάφανες, κρυστάλλινες …καθαρές κουβέντες.
Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα δικά μας κείμενα, για όσα γράφουμε και δημοσιεύουμε με το όνομά μας, με την φωτογραφία μας. Για όσα δημοσιεύουμε, γνωρίζοντας την πατρότητά τους, την ταυτότητα των συντακτών.
Γνωστοποιούμε τη θέση μας, προκειμένου να μην υπάρχουν αναμονές δημοσίευσης, ούτε υποχρέωσή μας από και προς «τους ανώνυμους, η με ψευδώνυμο συντάκτες», να τους ενημερώνουμε ατομικά.
Αφορμή για τα παραπάνω πήραμε, από την συχνή λήψη ανυπόγραφων κειμένων.
Δε θα σχολιάσω τις προθέσεις, που πολλές φορές ίσως και να είναι αγνές, των ανώνυμων επιστολέων, ούτε το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους. Αλλά δεν ασχολούμαι, είναι πάγια αρχή μου, με ανώνυμα και ακηδεμόνευτα γραπτά, για μένα είναι ανύπαρκτα.
Για μια ακόμα φορά το κάνω γνωστό, για να ξεκαθαρίσω μια και καλή τη θέση μου. Δεν μ’ αρέσει και με νευριάζει «η ανωνυμία», με αγανακτεί και με κάνει, ίσως και να παρεκτρέπομαι, «η κουκούλα» γιατί με παραπέμπει σε άνανδρες στάσεις ζωής στην κοινωνία! Και σε μισητούς λαοπροδότες, δοσίλογους!!!
Τακτική μας είναι, να δημοσιεύουμε κείμενα ΕΠΩΝΥΜΑ! Θα δημοσιεύσουμε και με ψευδώνυμο, αλλά και ανώνυμα, ΜΟΝΟ αν γνωρίζουμε τον συντάκτη τους.

Γίνετε συνεργάτες της «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ»!
Γίνετε ανταποκριτές!
Αποστείλτε μας τα δικά σας ρεπορτάζ (και με φωτογραφίες)
Καταθέστε τη δική σας είδηση, το σχόλιο, την άποψή σας, για όποιο θέμα νομίζετε, ότι αφορά την κοινή γνώμη, στην «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ».
www.prototypia.gr
Τηλ: 6946-305939
e-mail:ntokas7@otenet.gr

Η «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» Είναι η δική σου φωνή!

Παράληψή μας πάντως θα ήταν, αν δεν απευθύναμε «το ευχαριστώ μας», σ’ όλους εσάς που επικοινωνείτε μαζί μας.

Για την «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ»
Δημήτρης Ντόκας