«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Αντιπροσωπία της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ!

Σήμερα στις 06:30 μ.μ. αντιπροσωπία της ιστορικής ομάδας της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ηλία Ηλιάδη, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γεώργιο Μάλλιο και τον βοηθό προπονητή κ. Βασίλειο Μουρατίδη, επισκέφτηκε τα γραφεία των παλαίμαχων της Δόξας στο Καινούργιο.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο ομάδων. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και ξενάγησαν στα γραφεία-μουσείο τους προσκεκλημένους, απ’ το σύλλογο των παλαίμαχων οι κ. Θεοφάνης Κορδάτος, (πρόεδρος παλαίμαχων) Γεώργιος Βάτσιος, Χρήστος Μπλέτσας, Κώστας Ρεντίφης και από την πλευρά της τωρινής ομάδας της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ο πρόεδρος κ. Σωκράτης Κορδάτος τα μέλη του Δ.Σ. κ. Φώτης Κορδάτος, ο κ. Χρήστος Καμζέλας, ο κ. Κώστας Λούκας και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Μακρής.

Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ κ. Ηλίας Ηλιάδης μας δήλωσε: «Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο σωματείων καλεστήκαμε να παραστούμε σ’ αυτήν την ωραία τελετή. Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την ιστορία και την πορεία των δύο ομάδων. Ανταλλάξαμε επίσης αναμνηστικά (λάβαρα, φανέλες, λευκώματα) που αφορούν τις ιστορίες των ομάδων.
Έχει προγραμματιστεί μια επίσκεψη της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ στη ΔΡΑΜΑ για να επισκεφτούν το μουσείο της ομάδας, τις εγκαταστάσεις και να δουν από κοντά ότι έχει σχέση με τον ιστορικό σύλλογο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ".

Δημήτρης Ντόκας